voetbalzone

'Ik weet zeker dat Kevin het zou gaan maken bij Bayern München'

Matthijs van Laar15 mei 2015, 13:19
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2015, 13:19
Advertentie

Kevin De Bruyne is volgens ploeggenoot Luiz Gustavo toe aan een stap hogerop. De Belg heeft zich stormachtig ontwikkeld sinds zijn komst van Chelsea in de winter van 2014 en wordt door vrijwel iedere Europese topclub in de gaten gehouden. Zijn Braziliaanse ploeggenoot snapt dat maar al te goed. "Op een dag gaat hij naar een van de grootste clubs ter wereld", voorspelt hij.

voetbalzone

De Bruyne, dit seizoen al goed voor vijftien goals en twintig assists bij VfL Wolfsburg, heeft volgens Luiz Gustavo alles wat een topspeler moet hebben. "Hij is een erg goede speler. Ik weet zeker dat hij het zou kunnen maken bij Bayern", zegt de international, die zelf in het verleden ook onder contract stond bij der Rekordmeister, en dus weet wat daar gevraagd wordt.

Manchester City, Paris Saint-Germain en ook Real Madrid zouden al jagen op de handtekening van de Belgisch international. Het kamp-De Bruyne laat zich echter niet gek maken. "Ik heb nog geen officieel bod gezien", zegt zaakwaarnemer Patrick De Koster. "Maar als Wolfsburg hem wil verkopen, hebben we in ieder geval keuze genoeg. De speler zal uiteindelijk het besluit moeten nemen."

Bezig met laden …