voetbalzone

In de wandelgangen: Ajax wil zaken doen met Manchester City

Mart Oude Nijeweeme19 jun 2024, 11:15
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:10
Advertentie

Fenerbahçe hoopt Victor Lindelöf over te nemen van Manchester United. Naar verluidt staat er nog deze week een nieuwe ontmoeting op de rol tussen de Turkse topclub en de zaakwaarnemers van de Zweedse verdediger. (Ekrem Konur)

Napoli en Real Madrid hopen de transfer van Rafa Marín snel af te ronden.De Koninklijke laat een terugkoopclausule opnemen in het contract van de Spaanse verdediger. (Fabrizio Romano)

AS Roma heeft de gesprekken met Atlético Madrid geopend over de overgang van Rodrigo Riquelme. De 24-jarige buitenspeler staat naar verluidt open voor een vertrek uit de Spaanse hoofdstad. (Corriere dello Sport)

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Issa Kaboré. De 23-jarige rechtervleugelverdediger, die afgelopen seizoen door Manchester City werd uitgeleend aan Luton Town, heeft een geschatte marktwaarde van tien miljoen euro. (226foot)

AC Milan plant deze week een nieuwe ontmoeting met de entourage van Joshua Zirkzee. Ondanks interesse van onder meer Manchester United zijn ze in Milaan vastberaden om de deal snel rond te maken. (Sky Italia)

Chris Smalling heeft de mogelijkheid om zijn carrière te vervolgen in Saudi-Arabië. De verdediger heeft vijftien dagen bedenktijd gevraagd van Al-Nassr om een voorstel in beraad te nemen. (Leggo)

Bezig met laden …