voetbalzone

In de wandelgangen: Barcelona denkt aan bij PSV geflopt talent

Jordi Tomasowa01 nov 2023, 13:00
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:31
Advertentie
/
Warren Zaïre-Emery staat nadrukkelijk op de radar van Manchester United. Het toptalent van Paris Saint-Germain kan eveneens rekenen op interesse van Manchester City, Bayern München en Borussia Dortmund. (90 min)
/
Juventus heeft zijn pijlen gericht op Thomas Partey. De middenvelder van Arsenal moet bij de Italiaanse topclub de lange afwezigheid van Paul Pogba (dopingschorsing) en Nicolò Fagioli (schorsing wegens gokschandaal) opvangen. (The Mirror)
voetbalzoneFC Barcelona houdt de verrichtingen van Sávio in de gaten. De vleugelaanvaller van Girona, die afgelopen seizoen op huurbasis niet uit de verf kwam bij PSV, is bezig aan een uitstekend debuutseizoen in LaLiga. (SPORT)
/
Chelsea is op zoek naar een nieuwe talentvolle sluitpost. Giorgi Mamardashvili (Valencia) staat bovenaan de shortlist van de Londenaren, al wordt Unai Simón (Athletic Club) ook nauwlettend gevolgd. (90 min)
/
Rodrygo heeft mondelinge overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract bij Real Madrid. De Braziliaanse aanvaller gaat bijtekenen tot medio 2028. (Fabrizio Romano)
/
AS Monaco is dicht bij de komst van Kassoum Ouattara. De linksback moet voor een bedrag van circa twee miljoen euro overkomen van Amiens. (Foot Mercato)
Bezig met laden …