voetbalzone

In de wandelgangen: Barcelona gaat voor Argentijn op de Franse velden

Erik van Dam21 okt 2015, 00:30
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2015, 00:30
Advertentie
/
Marek Hamsik maakt het seizoen af bij Napoli. Juventus bracht in de zomer een bod van 25 miljoen euro op de aanvallende middenvelder uit, maar het kwam niet tot een transfer en zaakwaarnemer Juraj Venglos denkt niet dat de Slowaak in januari alsnog naar Turijn vertrekt. “Hij gaat in januari niet weg, dat zie ik niet gebeuren. Ik weet niet of hij bij Napoli wil afsluiten, misschien wil hij wel terug naar Slowakije”, klinkt het. (Radio CRC)
/
Érik Lamela maakte voor minimaal dertig miljoen euro de overstap naar Tottenham Hotspur en eigenlijk is hij nu pas een dragende kracht bij de Londenaren. Desondanks wordt de 23-jarige Argentijn in verband gebracht met een transfer en FC Porto zou het meest concreet zijn. De club van Bruno Martins Indi zou al contact hebben opgenomen met het management van Lamela. (Diverse Portugese media)
voetbalzoneBarcelona lijkt een opmerkelijke transfer zo goed als te hebben afgerond. Naar verluidt is de zaakwaarnemer van Ezequiel Lavezzi momenteel in Barcelona om de puntjes op de i te zetten wat betreft de onderhandelingen. Opmerkelijk, want de dertigjarige Lavezzi is zeker niet onomstreden bij Paris Saint-Germain. Barcelona denkt de aanvaller blijkbaar goed te kunnen gebruiken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Xherdan Shaqiri speelde bij topclubs als Bayern München en Internazionale, maar dat wil niet zeggen dat hij het bij Stoke City niet naar zijn zin heeft. “Sinds mijn eerste wedstrijd bij deze club houd ik van de Premier League. Het gaat om kracht, snelheid en de spelers zijn sterk. Italië is tactisch, terwijl in Duitsland de ploegen erg gedisciplineerd spelen”, zegt de international van Zwitserland. (Sky Sports)
/
Felipe Augusto de Almeida Monteiro heeft er weer een optie bij. De 26-jarige centrale verdediger van Corinthians werd al in verband gebracht met Lazio en nu schijnen ook Napoli, Udinese, Benfica en Vfl Wolfsburg de verrichtingen van de Braziliaan in de gaten te houden. De transferrechten van de Felipe zijn voor de helft in handen van een investeringsmaatschappij en de stopper heeft nog een contract tot 2019. (Tuttosport)
Bezig met laden …