voetbalzone

In de wandelgangen: Boëtius gaat nieuwe topcompetitie aan cv toevoegen

Wessel Antes17 aug 2023, 11:00
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:33
Advertentie
/
Liverpool heeft zich met 18 miljoen euro gemeld bij VfB Stuttgart. Manager Jürgen Klopp ziet in Wataru Endo een uitstekende versterking voor het middenveld, wat de kans op de komst van Ryan Gravenberch naar Anfield zou verkleinen. (Fabrizio Romano)
/
Sander van de Streek gaat zijn loopbaan vervolgen in Turkije. De transfervrije aanvallende middenvelder, die de afgelopen jaren voor FC Utrecht speelde, staat op het punt om een contract te ondertekenen bij Antalyaspor. (De Telegraaf)
voetbalzoneJean-Paul Boëtius gaat aan de slag op het hoogste niveau van Italië. Na vijf seizoenen in de Bundesliga gaat de Rotterdammer bij Hellas Verona de Serie A aan zijn cv toevoegen. (Voetbal International)
/
Sassuolo en Marcus Pedersen bevinden zich in een vergevorderd stadium. Feyenoord veegde het eerste bod van 4 miljoen euro van tafel en zet in op een transfersom van 7 miljoen euro voor de Noorse rechtsback. (1908.nl)
/
Manchester City wil naast Lucas Paquetá ook Jeremy Doku strikken. De verwachting is dat de Engelsen richting het einde van de transferperiode concreet gaan worden voor de Belgische vleugelflitser van Stade Rennes. (Fabrizio Romano)
/
Luuk Brouwers gaat FC Utrecht verlaten voor sc Heerenveen. De 25-jarige middenvelder is reeds akkoord met de Friese club, die verwacht er snel uit te komen met de Domstedelingen. (Voetbal International)
Bezig met laden …