voetbalzone

In de wandelgangen: Devyne Rensch verschijnt op radar van Engelse topclubs

Jordi Tomasowa31 okt 2023, 16:30
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:30
Advertentie
/
Real Madrid wil Kepa Arrizabalaga komende winter definitief overnemen van Chelsea. De Madrilenen zijn bereid om slechts 17,5 miljoen euro te betalen voor de gehuurde sluitpost, die in 2018 nog voor 80 miljoen werd ingelijfd door the Blues. (The Sun)
/
Jadon Sancho gelooft dat een verzoening met manager Erik ten Hag niet onmogelijk is. De aanvaller is bij Manchester United uit de gratie geraakt nadat hij op de training te weinig arbeid zou hebben geleverd en op social media uithaalde naar de Nederlandse oefenmeester. (Sky Sports). (Sky Sports.)
voetbalzoneDevyne Rensch is op de radar verschenen van Liverpool. De verdediger van Ajax, die wordt geroemd om zijn veelzijdigheid, staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal. (Football Insider)
/
Trevoh Chalobah heeft de interesse gewekt van Borussia Dortmund. De verdediger van Chelsea moet de Duitste topclub meer defensieve mogelijkheden geven nadat de komst van Armel Bella-Kotchap afgelopen zomer geen doorgang vond. (BILD)
/
Geïnteresseerde clubs in Ivan Toney moeten komende winter met minimaal 69 miljoen euro over de brug komen om hem in te lijven. De spits van Brentford zit momenteel nog een schorsing van acht maanden uit vanwege een gokschandaal en kan in januari zijn rentree op de velden maken. (Fabrizio Romano)
/
Newcastle United overweegt om Ruben Neves tijdens de winterse transferperiode op huurbasis over te nemen van Al-Hilal. De Premier League-club ziet in de middenvelder een geschikte vervanger van Sandro Tonali, die de rest van het seizoen moet missen vanwege een langdurige schorsing. (TalkSPORT)
Bezig met laden …