IDW In de WandelgangenVZ

In de wandelgangen: Feyenoord onderhandelt met Torino over middenvelder

Mart Oude Nijeweeme15 aug 2024, 10:09
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2024, 10:09
Advertentie

Napoli hoopt Scott McTominay deze zomer over nemen van Manchester United. De club uit de Serie A geeft echter de voorkeur aan een uitleenbeurt, waar United alleen lijkt open te staan voor een permanente deal ter waarde van 30 miljoen euro. (Ekrem Konur)

Sporting Portugal lijkt de komst van Vitor Roque uit zijn hoofd te kunnen zetten. De Portugese topclub zag de aanvaller van FC Barcelona graag komen, daar hij niet voorkomt in de plannen van Hansi Flick. (Mundo Deportivo)

Feyenoord heeft de gesprekken met Torino geopend over een transfer van Aaron Ciammaglichella. De negentienjarige middenvelder zou zelf al zijn goedkeuring hebben gegeven aan de Rotterdammers. (Nicolò Schira)

Ipswich Town heeft de beste papieren om Kalvin Phillips over te nemen van Manchester City. De promovendus gaat de middenvelder komend seizoen huren en troeft drie andere geïnteresseerde clubs af. (The Daily Telegraph)

Victor Osimhen is nog één stap verwijderd van een transfer naar Chelsea. De Londenaren betalen zo'n 45 miljoen euro en laten twee spelers de omgekeerde weg bewandelen richting Napoli. (The Sun)

Fenerbahçe heeft Archie Brown in het vizier als opvolger van Ferdi Kadioglu. De linkervleugelverdediger moet worden overgenomen van KAA Gent, waar hij nog een contract heeft tot medio 2027. (Sacha Tavolieri)

Bezig met laden …