voetbalzone

In de wandelgangen: Gimenez geïdentificeerd als opvolger van wereldtopper

Wessel Antes31 okt 2023, 10:45
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:30
Advertentie
/
De geschorste Nicoló Fagioli kan zijn contract bij Juventus tot medio 2028 verlengen. De club uit Turijn wil een signaal afgeven aan de 22-jarige middenvelder, die kampt met een gokverslaving en zijn salaris kan verbeteren. (Fabrizio Romano)
/
Het lijkt erop dat Diego Simeone zijn aflopende verbintenis bij Atlético Madrid gaat verlengen. De Argentijnse succescoach is bereid zijn salaris aanzienlijk te verlagen om de club tegemoet te komen. (Marca)
voetbalzoneFC Barcelona ziet in Santiago Gimenez de toekomstige opvolger van Robert Lewandowski. De Catalanen zullen op zijn vroegst pas in de zomer van 2024 actie ondernemen om de spits van Feyenoord los te weken. (Sport)
/
Een nog onbekende club uit Saudi-Arabië hoopt Kevin De Bruyne te verleiden. De 32-jarige Belg ligt bij Manchester City nog tot medio 2025 vast, maar moet al een jaar eerder naar het Midden-Oosten komen. (Football Insider)
/
Thiago Silva denkt na over het einde van zijn spelersloopbaan. De 39-jarige centrale verdediger van Chelsea verwacht op korte termijn een knoop door te hakken over zijn toekomst. (Sky Italia)
/
OGC Nice-verdediger Jean-Clair Todibo staat hoog op het lijstje bij Manchester United. Erik ten Hag is gecharmeerd van de 23-jarige mandekker, die naar verluidt tientallen miljoenen moet kosten. (Fabrizio Romano)
Bezig met laden …