voetbalzone

In de wandelgangen: Hartman genoemd als opvolger van wereldtopper

Wessel Antes19 nov 2023, 13:30
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:58
Advertentie
/
FC Twente denkt aan de komst van Montader Madjed van Hammarby IF. De achttienjarige rechtsbuiten uit Zweden werd afgelopen zomer nog veelvuldig gelinkt aan sc Heerenveen. (FotbollDirekt)
/
Erik ten Hag zou Antoine Griezmann dolgraag bij Manchester United zien. De sterspeler van Atlético Madrid heeft volgens geruchten een afkoopclausule van slechts 25 miljoen euro in zijn contract staan. (El Nacional)
voetbalzoneQuilindschy Hartman staat op een schaduwlijstje bij AC Milan. De vleugelverdediger van Feyenoord wordt gezien als de ideale opvolger van Theo Hernández, indien de Franse sterspeler aan een nieuw avontuur begint. (Tuttosport)
David de Gea moet de volgende wereldster worden bij Inter Miami FC. De doelman is nog altijd transfervrij, nadat zijn contract bij Manchester United afgelopen zomer afliep. (Daily Star)
/
Arsenal is met Ben White in gesprek over een nieuw en verbeterd contract. De rechtsback is uitgegroeid tot vaste waarde in het Emirates Stadium, waardoor de clubleiding hem wil belonen. (Fabrizio Romano)
/
Gabi Veiga hoopt nu al terug te keren naar Celta de Vigo. Het Spaanse toptalent koos afgelopen zomer voor een lucratief avontuur bij Al Ahli, maar zou alweer in gesprek zijn met zijn oude liefde. (AS)
Bezig met laden …