voetbalzone

In de wandelgangen: Inter hoort wat Feyenoord wil hebben voor Gimenez

Mart Oude Nijeweeme03 nov 2023, 10:45
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:34
Advertentie
/
Manchester United lijkt de eerste kandidaat door te kunnen strepen bij een ontslag van Erik ten Hag. Zinédine Zidane zou een dienstverband bij The Mancunians niet zien zitten, daar hij de Engelse taal niet machtig is. (Daily Mirror)
/
Wilfried Gnonto mikt op een terugkeer in Italië. Het voormalige target van Feyenoord, dat afgelopen seizoen met Leeds United degradeerde uit de Premier League, is op de radar verschenen bij Lazio. (Calciomercato)
voetbalzoneInternazionale weet hoe diep het in de buidel moet tasten voor Santiago Gimenez. Naar verluidt verlangt Feyenoord vijftig miljoen euro voor zijn doelpuntenmaker, een bedrag dat op dit moment niet te betalen is voor de Milanezen. (Calciomercato)
/
Arsenal heeft de beste papieren om Arthur Vermeeren over te nemen van Royal Antwerp FC.The Gunners willen deze winter al toeslaan om zo FC Barcelona de loef af te steken. (SPORT)
/
Federico Chiesa staat op het punt om zijn contract te verlengen bij Juventus. De middenvelder, die tot de zomer van 2027 moet tekenen, kan een flinke loonsverhoging tegemoetzien. (La Gazzetta dello Sport)
/
AC Milan heeft zijn zinnen gezet op de komst van Lloyd Kelly. De centrumverdediger ligt goed in de markt, daar ook Tottenham Hotspur heeft aangegeven belangstelling te hebben. (Tuttosport)
Bezig met laden …