voetbalzone

In de wandelgangen: Juventus stuurt miljoenen van Real naar Arsenal

Bart Kruyt12 mei 2016, 18:00
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2016, 18:00
Advertentie
/
Het begint er sterk op te lijken dat John Terry bezig is aan zijn laatste weken bij Chelsea. Het contract van de aanvoerder loopt in de zomer af en the Blues lijken niet van zins om er nog een jaartje aan vast te plakken. Terry wil echter niets liever dan blijven: “Ik wil nog een paar jaar doorspelen, hopelijk bij Chelsea. Ik ben een Chelsea-speler en het is al mijn club sinds ik veertien was. Ik hou van Chelsea”, vertelde hij. (Sky Sports)
/
Joe Allen heeft geen haast. De middenvelder heeft nog maar een contract tot het einde van volgend seizoen en heeft nog niet met Liverpool gesproken over een eventuele nieuwe verbintenis. “Er is niets nieuws te melden. De manager heeft momenteel geen tijd om het erover te hebben, maar ik denk dat het voor alle partijen wel goed komt”, aldus de 26-jarige Allen, die in beeld zou zijn bij Swansea City. (Liverpool Echo)
voetbalzoneJuventus wacht de ontwikkelingen rondom Alexis Sánchez af. De Chileen zou weg mogen bij Arsenal en de regerend kampioen van Italië heeft wel oren naar zijn komst. Juve verwacht dat Real Madrid gebruik maakt van de terugkoopregeling voor Álvaro Morata, waardoor er meer dan dertig miljoen euro binnenkomt. Dat geld zal worden ingezet om Alexis te strikken. (Tuttosport)
/
Lazio liet al weten dat Miroslav Klose in de zomer transfervrij uit Rome vertrekt, al is de nieuwe bestemming van de Duits goalgetter nog niet helemaal duidelijk. Klose werd al in verband gebracht met een terugkeer naar de Bundesliga, maar het zou ook goed kunnen dat hij het avontuur opzoekt in de Verenigde Staten. Volgens verschillende berichten uit Italië zou New York Red Bulls namelijk wel wat zien in de diensten van de veteraan. (Diverse Italiaanse media)
/
Walter Mazzarri woont al een tijdje in Engeland en de oud-trainer van Internazionale en Napoli heeft wel oren naar een baantje in de Premier League. De Italiaan werd al eerder genoemd bij Swansea City en Sunderland en zou nu ook in beeld zijn bij Watford, dat wellicht op zoek moet naar een vervanger van Quique Sánchez Flores. Mazzarri zou bij the Hornets herenigd worden met voormalig Napoli-verdediger Miguel Britos. (Daily Telegraph)
Bezig met laden …