voetbalzone

In de wandelgangen: Koopmeiners wekt interesse van Europese topclubs

Jordi Tomasowa17 mei 2023, 11:30
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2023, 11:30
Advertentie
/
Bayern München volgt de verrichtingen van Declan Rice op de voet. De middenvelder van West Ham United heeft over interesse niet te klagen, daar hij ook in de belangstelling staat van Arsenal en Manchester United. (BILD)
/
Newcastle United hoopt João Félix te verleiden met uitzicht op Champions League-voetbal. De aanvaller van Atlético Madrid speelt momenteel op huurbasis bij Chelsea en heeft een prijskaartje van honderd miljoen euro om zijn nek hangen. (Marca)
voetbalzoneTeun Koopmeiners staat voor een transfer naar een Europese topclub. Napoli en Juventus strijden om de handtekening van de middenvelder van Atalanta, terwijl ook Liverpool belangstelling voor hem heeft. (Calciomercato)
/
Deco moet de nieuwe technisch directeur van Barcelona worden. De voormalig middenvelder van de Catalanen geldt als opvolger van Jordi Cruijff, die na twee jaar op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. (Fabrizio Romano)
/
Kim Min-Jae heeft zijn jawoord aan Manchester United gegeven. De centrumverdediger van Napoli kan voor een gelimiteerde afkoopsom van 56 miljoen euro naar Old Trafford vertrekken. (Il Mattino)
/
Granit Xhaka is hard op weg naar de uitgang bij Arsenal. De middenvelder weigert zijn contract te verlengen en staat op het punt om voor circa vijftien miljoen euro te verkassen naar Bayer Leverkusen. (The Guardian)
Bezig met laden …