voetbalzone

In de wandelgangen (2/8): Overmars en De Boer in gesprek met Sneijder

Thijs Post16 okt 2013, 09:00
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2013, 09:00
Advertentie
/
Barcelona lijkt in de zoektocht naar een nieuwe keeper te worden afgetroefd door Atlético Madrid. De Catalanen hebben belangstelling getoond voor Miguel Ángel Moyà, maar de kans is groot dat de 29-jarige doelman van Getafe naar de Spaanse hoofdstad verhuist. Los Colchoneros houden serieus rekening met het vertrek van Chelsea-huurling Thibaut Courtois (misschien wel naar uitgerekend Barcelona) en kijken alvast rond. (El Mundo Deportivo)
/
Het is de vraag of er bij Bayern München nog wel plaats is voor Robert Lewandowski. De spits zou komende zomer overkomen van Borussia Dortmund, maar trainer Josep Guardiola is vooral gecharmeerd van de centrumaanvaller die hij nu al tot zijn beschikking heeft, Mario Mandzukic. “Een voetballer als Mario heb ik nog niet eerder gezien. Ik houd van deze speler”, heeft de Spaanse oefenmeester gezegd over Mandzukic. (BILD)
/
Een wel heel opvallend verhaal uit Turkije, maar een die we jullie niet willen onthouden. Wesley Sneijder valt tegen bij Galatasaray en de technische leiding vraagt zich af of het niet beter is om alweer afscheid te nemen van de middenvelder. Bij Ajax ruikt men zijn kans: Marc Overmars en Frank de Boer hebben al met Sneijder gesproken over een mogelijke terugkeer naar de club waar hij doorbrak in het betaald voetbal. (Milliyet)
/
De kans is aanwezig dat Rudi Garcia na een seizoen alweer terugkeert in de Ligue 1. De Franse oefenmeester verruilde Lille afgelopen zomer voor AS Roma en doet het daar uitstekend, want i Giallorossi staan na zeven duels zonder puntverlies aan kop in de Serie A. Zowel Paris Saint-Germain, AS Monaco als Olympique Marseille zou nu overwegen om de 49-jarige trainer terug te halen, maar Roma wil Garcia niet kwijt. (Corriere dello Sport)
/
Duitsland heeft zich geplaatst voor het WK van 2014, maar is al bezig met de periode na het toernooi in Brazilië. Het contract van bondscoach Joachim Löw loopt komende zomer af, maar de kans is groot dat de keuzeheer op korte termijn zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zet. “Ik praat snel weer met de voorzitter van de Duitse voetbalbond en misschien teken ik einde deze maand al wel bij”, heeft Löw laten weten. (BILD)
Bezig met laden …