voetbalzone

In de wandelgangen: Voormalig doelwit van Mislintat akkoord met nieuwe club

Mart Oude Nijeweeme14 nov 2023, 14:15
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:51
Advertentie
/
Het Al-Ettifaq van Steven Gerrard wil twee keer toeslaan in de Premier League. Zowel Richarlison als Jadon Sancho moet de overgang maken naar de club uit Saudi-Arabië. (The Telegraph)
/
Ook Juventus heeft interesse in Sancho. De club uit Turijn heeft echter als voorwaarde gesteld dat Manchester United een deel van zijn salaris blijft betalen. (Fabrizio Romano)
voetbalzoneEmil Forsberg staat voor een overgang naar New York Red Bulls. De aanvallende middenvelder van RB Leipzig, die afgelopen zomer de aandacht trok van Sven Mislintat, gaat een contract tekenen voor vier seizoenen. (Fabrizio Romano)
/
Sheraldo Becker heeft zich in de kijker gespeeld bij Eintracht Frankfurt.Die Adler zijn op zoek naar een vervanger voor Randal Kolo Muani en zijn daarbij uitgekomen bij de aanvaller van 1. FC Union Berlin. (BILD)
/
Anderlecht heeft verregaande interesse in Keisuke Goto. De achttienjarige Japanse spits, die net als Forsberg op de radar stond bij Ajax, moet worden overgenomen van Júbilo Iwata. (Het Nieuwsblad)
/
Newcastle United en Arsenal hebben hun zinnen gezet op de komst van Julian Brandt. De aanvallende middenvelder van Borussia Dortmund, die in april zijn contract verlengde, moet tientallen miljoenen euro's kosten. (The Mirror)
Bezig met laden …