voetbalzone

Janssen mogelijk ondersteund door megatalent: ‘Doet me denken aan Messi’

Thijs Post20 sep 2016, 23:55
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2016, 23:55
Advertentie

Door de blessure van Harry Kane is het goed mogelijk dat Vincent Janssen woensdag in de basis staat in het EFL Cup-duel met Gillingham. Janssen krijgt mogelijk ondersteunen van de pas zeventienjarige Marcus Edwards, die een goede indruk maakt op manager Mauricio Pochettino. De oefenmeester vergelijkt Edwards zelfs met de misschien wel beste speler aller tijden.

/

De naam van Edwards zoemt al tijden rond op White Hart Lane: Tottenham Hotspur zou een supertalent in huis hebben. “Zijn kwaliteiten, hoe het eruit ziet, zijn lichaam en de manier waarop hij speelt, doen me denken aan het begin van Lionel Messi”, tekent the Guardian op uit de mond van de coach.

Pochettino zegt niet dat Edwards ‘de nieuwe Messi’ is, maar dat de verwachtingen hoog zijn blijkt wel uit de bijnaam van het talent: Mini Messi. “Hij is een toptalent en hij kan een topspeler worden, maar we moeten geduldig zijn”, aldus Pochettino. “Het heeft genoeg talent om het te redden, maar het gaat er nu om hoe hij zijn toekomst opbouwt. Het is onze verantwoordelijkheid hem te zeggen dat hij goed is.”

Bezig met laden …