voetbalzone

‘Je kunt niet meer van hem vragen, laten we daarom stoppen met fluiten!’

Gijs Freriks05 jun 2016, 13:40
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2016, 13:40
Advertentie

Olivier Giroud lijkt door de afwezigheid van Karim Benzema de eerste spits van de nationale ploeg van Frankrijk te zijn, maar niet alle supporters van les Bleus zijn daar blij mee en de 29-jarige Giroud wordt dan ook regelmatig uitgefloten.

/

“Er zijn in Frankrijk altijd wel mensen die kritiek hebben. Sommigen hebben het gevoel dat het niet selecteren van Benzema door Giroud komt, of dat Giroud zelfs in de basis had gestaan wanneer Benzema was opgeroepen. Misschien heeft die onvrede te maken met zijn wisselvallige seizoen bij Arsenal, maar bij Frankrijk heeft hij altijd het maximale gepresteerd en doelpunten gemaakt”, aldus Jérome Rothen.

“Wat kun je dan nog meer van hem vragen? Niets! Dus laten we stoppen met fluiten. Laten we erop vertrouwen dat hij zijn doelpunten blijft maken en dat hij de haat omzet in positieve energie om het publiek weer aan zijn kant te krijgen. Als dat lukt, dan kun je haast geen grotere overwinning boeken”, aldus de voormalig middenvelder van onder meer AS Monaco, die tegenwoordig analist is van beIN Sports en RMC.

Bezig met laden …