voetbalzone

‘Je zou me eens moeten zien als ik niet speel, dan begrijp je het’

Erik van Dam15 feb 2016, 19:22
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2016, 19:22
Advertentie

Vincent Kompany maakte zondag tegen Tottenham Hotspur zijn comeback bij Manchester City, na een afwezigheid van anderhalve maand. De 29-jarige verdediger en aanvoerder van City kampte met een spierblessure, maar maakte zondag eindelijk weer zijn rentree. Hij kon niet voorkomen dat zijn club met 1-2 verloor van the Spurs, maar hoopt in de laatste maanden van het seizoen toch zijn waarde te tonen.

/

“Ik heb me goed voorbereid op mijn rentree. Je zou me eens moeten zien als ik niet speel, dan begrijp je waarom ik altijd zeg dat ik sterker terug zal komen. Ik heb ontdekt wat het euvel was en het is niet iets wat me op de lange termijn parten zal blijven spelen”, belooft Kompany in The Guardian. “Ik zal er wel goed mee om moeten blijven gaan, de komende maanden. Dat heb ik wel meegenomen van de voorbije zes weken.”

“Ik heb in elk geval keihard gewerkt”, aldus de centrale man van City. “Er is altijd dat stukje dat mensen niet zien, hè, de dingen achter de schermen. Ik heb gewoon geknokt om ervoor te zorgen dat ik nog het maximale haal uit dit seizoen en de komende jaren. Ik zorg voor werkelijk alles. Ik heb nog een bepaald aantal seizoenen te gaan en wil niets laten wegglippen, ik wil er alles uit halen.”

Bezig met laden …