Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joep Schreuder begint in interviews met Duits duo plots over Wout Weghorst

Laatste update:

Niclas Füllkrug was zondagavond weer belangrijk voor Duitsland. Met zijn rake kopbal redde hij in extremis een punt voor Duitsland tegen Zwitserland. NOS-presentator Joep Schreuder trekt de vergelijking met een andere spits die een belangrijk, laat doelpunt maakte dit EK: Wout Weghorst.

"De kwaliteit van een pinchhitter is dat hij er staat als hij nodig is", antwoordt de spits van Borussia Dortmund desgevraagd. "Je weet nooit zeker dat er een doelkans komt, maar als die zich aandient, moet je daar zijn."

Dan begint Schreuder onmiddellijk over Weghorst. De aan Ajax gelinkte spits maakte in het openingsduel van het Nederlands elftal met Polen een late, winnende goal. Door die 1-2 zege is Oranje vrijwel zeker van kwalificatie voor de volgende ronde.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"In Nederland voeren we de discussie over Wout Weghorst", legt Schreuder de spits voor. "Dat is ook een goede pinchhitter, net als jij. Maar hij is ook een beetje ongeduldig. Ben jij dat ook?"

"Nee", antwoordt Füllkrug duidelijk, bijgenaamd Lücke ('gat') vanwege het gat tussen zijn voorste tanden. "De trainer (Julian Nagelsmann, red.) heeft van tevoren alles met ons afgesproken. Iedere speler wil natuurlijk iedere wedstrijd spelen."

"Ik ben ook een voorstander van een echte, sterke nummer negen, omdat het maken van doelpunten heel belangrijk is. Het is dan ook mooi als het goed uitpakt", doelt de spits op zijn treffer. Schreuder moet van Füllkrug overigens nog de 'warme groeten' doen aan de mannen aan tafel bij Studio Fußball .

Eerder in de uitzending wordt ook Robert Andrich voor de camera getrokken. De controleur krijgt ook de vergelijking tussen Weghorst en Füllkrug voor de kiezen. "Het is heel belangrijk dat wij een spits op de bank hebben zitten die doelpunten kan maken", weet Andrich.

"Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor David Raum, die de hele flank bestrijkt en de assist gaf als invaller. Dit is wat het Duitse elftal nodig heeft en wat extreem goed is voor ons", looft de Bayer Leverkusen-middenvelder de reserves van de ploeg.

“We hebben denk ik wel een goede wedstrijd gespeeld", analyseert Andrich het gelijke spel. "We waren zeer dominant en op het eind werden we daarvoor ook beloond. We zijn rustig gebleven, hebben denk ik goede mogelijkheden gehad.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo’n beetje elk interview van deze man is tenenkrommend. Zit 9 van de 10 keer met stijgende verbazing en plaatsvervangende schaamte te kijken. Wordt het niet een tijd om deze man van de buis te halen?

Ik word zo moe van die NOS type interviewers, maak zo een gesprek een keer interessant of hou het bij de basis. Joep Schreuders en vooral die Jeroen Stekelenburg zijn echt misselijke mannetjes.

24 juni 2024 om 11:09

Misselijke mannetjes nog wel. Jeroen Stekelenburg is echt een enorm goede verslaggever, die gaat hopelijk nog veel toernooien mee.

24 juni 2024 om 11:27

Stekel vind ik weinig mis mee. Joep Schreuder vind ik ook niks aan. Weinig diepgang in interviews en zijn manier van praten en vragen stellen komen op mij over of hij in een kinderprogramma zit.

24 juni 2024 om 15:40

Stekelenburg is prima, maar graag wel een andere co-presentator bij die video's van In het spoor van Oranje. Die twee lijken elkaar niet zo goed te liggen.

25 juni 2024 om 06:16

Het lijkt me interessanter als Joep het allemaal nog wat zou aandikken: zijn drang om zijn talenkennis te tonen, vreemde bruggetjes te slaan, totaal niet boeiende onderwerpen uit te lichten en zijn zijwaartse kapsel.Zo zou hij eigenlijk elk interview moeten beginnen met “Welcome to my world, Joep’s worrrrld” (in drie talen met een pakkende jingle). En dan die buitenlandse spelers totaal overrompelen met wirwarrige verbanden die hij legt met wisselspelers van Oranje, waar ze niet eerder van gehoord hebben. Als hij dat consequent doet wordt hij snel een hit op tiktok.Laatst ook weer, toen hij voor een wedstrijd de presentator out of the blue onderbrak en zei; “maar nu wil ik het over de Roemenen hebbben”, die helemaal niet speelden die avond. Hij wilde graag met ons zijn verbazing delen, dat veel Oost-Europeanen een soort schoolreisje maken van dit EK.

Ik vind dit zo ongelooflijk kansloos. Met als absoluut toppunt dat die Ziggo-presentator tegen Ancelotti over Joey Veerman begon. Het maakt je ook zo klein als voetballand, alsof je vanuit de kidsclub eindelijk een keer een vraag mag stellen aan je grote idool

24 juni 2024 om 11:24

Je hebt echt gelijk!

Ik word moe van mensen die altijd moe worden van journalisten of andere tv persoonlijkheden en dat ie gelijk van de buis zouden moeten. Lees cancel cultuur. Er zit een knop op de tv :-)

24 juni 2024 om 10:46

Van mij mag joep schreuder wel gecanceld worden. Wat een niveauloze interviews continu zeg. Mag al jaren falen.

24 juni 2024 om 11:57

Afstandsbediening werkt makkelijker, hoeven ze ook niet op te staan

Wat interesseert het die gasten nou dat Weghorst erbij wordt betrokken, zeer beperkt interview die alles naar het Nederlands elftal willen trekken.

24 juni 2024 om 11:26

Ik dacht bij het lezen van die titel dat dit het geval was, maar uit de tekst blijkt het niet. Het is gewoon een ingangetje om die vraag te stellen, Schreuder doet wel raardere dingen dan dit

Pijnlijke televisie altijd met die Joep. Al in 2005 was hij hiermee bezig met o.a. dat interview met Zlatan. Op de een of andere manier zal hij zijn werk wel goed doen, ik zie er zelf geen enkele kwaliteit in

24 juni 2024 om 11:01

Ik heb nog nooit zoveel negatieve berichten gezien,tijdens een groot toernooi. Depay, Wijnaldum, Journalisten, analisten en met name de vrouwen, krijgen dagelijks de volle laag. Zit er zoveel haat, afgunst, afschuw, negativiteit in jullie?De hetze wordt nu echt persoonlijk.Goedemorgen zeg!!!!🤦🏽‍♂️🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️

24 juni 2024 om 12:09

Ik merk het nu ik een jaartje op kantoor werk. Als je de algemene zuurheid van de samenleving wilt proeven dan weten de kantoormedewerkers wel wat ik bedoel. Hele jaar elke ochtend hetzelfde gezever over het weer: regen, koud, wind enzovoort. En je raadt het, nu zien ze het wordt deze week 28-30 graden en beginnen ze daar weer over te zeiken dat het te warm/benauwd wordt om te werken. Sommige mensen zijn nu eenmaal een lopende klaagmuur, je zou er maar mee getrouwd zijn

Ze werkte vroeger allebij zeker voor bananensplit.
Kijken hoe ongemakkelijk diegene kan worden bij je meest ongemakkelijke vragen.
Stel gewoon inhoudelijke vragen bijvoorbeeld hmwaarom ze zoveel moeite hadden met de Zwitsers.

kan iemand het mij uitleggen?
dit staat in de tekst: "nee", antwoordt Füllkrug duidelijk, bijgenaamd Lücke vanwege het gat tussen zijn voorste tanden.

betekend Lücke spleetje in het duits of zo? want in de tekst kan ik het niet terugvinden

24 juni 2024 om 12:11

Lücke is letterlijk vertaald gat/gaatje

24 juni 2024 om 13:39

mooi, ik als niet duits sprekend persoon had dat dan graag in de tekst teruggelezen, nu moest ik dus gokken.
oh kijk ze hebben het zowaar ook nog aangepast, we worden weer op onze wenken bediend, bedankt!!

Ik zag het ook en had er gelijk een ongemakkelijk gevoel bij. Ik snap gewoon niet waarom er geen mensen aangesteld kunnen worden die aan voelen wat het meerendeel wilt horen en zien. Er zijn zoveel nuttigere vragen die je kunt stellen en waar begint ie mee, over Weghorst. Net als Valentijn Driessen, allemaal gekkies. Deze mensen zitten op een positie dat ze vooraan mogen staan om ons te bedienen van media ect. Er zit een knop je tv…. Ik wil niet de knop van mijn tv uitzetten maar van nuttige, leuke en gedegen informatie worden voorzien. Je zegt toch ook niet dan maar helemaal het ek niet meer volgen of gooi je tv weg. Dan heb je er ook geen last van…

Mijn top 3 cringe moment van Joep Schreuder so far.

3. Interview met Tadic
2. Interview met Fã¼llkrug
1. Interview Arnautoviä‡

Ben benieuwd hoeveel belachelijke interviews deze man nog gaat krijgen. KDB en Trauner zullen ook nog wel voorbij gaan komen heb ik zo'n vermoeden.

Kan deze man gewoon worden verwijderd bij studio sport. Hij is helemaal in zichzelf gaan geloven en kan werkelijk geen normaal interview doen. Op enig moment wordt je een fossiel en is je tijd ruim geweest.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren