voetbalzone

Jörgensen maakt rentree bij Feyenoord in ruim gewonnen oefenwedstrijd

Tim Siekman06 sep 2018, 14:53
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2018, 14:53
Advertentie

Nicolai Jörgensen heeft zijn rentree gemaakt voor Feyenoord. De Rotterdammers werkten donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Jong NEC af op sportcomplex 1908 en de Deen verscheen na lang blessureleed weer tussen de lijnen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won met 4-1 van de beloften van de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Jörgensen speelde donderdag 45 minuten mee, zo weet RTV Rijnmond te melden. De Deens international kampte wekenlang met een blessure, waardoor hij nog geen minuten voor Feyenoord heeft gemaakt dit seizoen. Feyenoord meldt dat Jörgensen trefzeker was in het duel met NEC, net als Steven Berghuis, Luis Sinisterra en Joël Zwarts.

Na de interlandperiode speelt Feyenoord op zondag 16 september een uitwedstrijd tegen AZ en het is de vraag of Jörgensen dat duel al redt. Feyenoord won dit seizoen zonder de Deen de Johan Cruijff Schaal, maar het werd ook uitgeschakeld in de Europa League door AS Trencin. De Rotterdammers bezetten momenteel met negen punten uit vier duels de derde plek in de Eredivisie.

Bezig met laden …