voetbalzone

Juventus in onzekerheid over duo: 'Ik hoop dat ze allebei blijven'

Bart Kruyt07 jun 2015, 09:25
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2015, 09:25
Advertentie

Juventus verraste vriend en vijand met het bereiken van de Champions League-finale, maar moest in de eindstrijd zijn meerdere erkennen aan Barcelona. De Oude Dame hoopt in het aankomende seizoen een volgende stap vooruit te kunnen zetten, maar het is nog even afwachten hoe de selectie eruit zal gaan zien. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met Andrea Pirlo en Carlos Tévez?

voetbalzone

De 36-jarige Pirlo denkt aan een avontuur in de Verenigde Staten, terwijl de 31-jarige Tévez graag terug zou willen keren naar Boca Juniors. "Ik hoop dat ze allebei blijven", maakte directeur Giuseppe Marotta duidelijk. "Andrea is een icoon voor het Italiaanse voetbal en is ook een icoon voor Juventus geworden. Het zal niet eenvoudig zijn om Andrea te vervangen, maar Massimiliano Allegri is in staat om een geschikte opvolger te vinden. Maar nogmaals, ik hoop niet dat hij vertrekt."

"Zoals jullie weten zijn we bezig met de komst van Sami Khedira, maar ik kan daar verder nog niets over zeggen", vervolgde Marotta. "Hij zal ons middenveld nog sterker maken. Het seizoen is nu voorbij, vanaf maandag gaan we het hebben over spelers die in verband worden gebracht met een transfer. Tévez? We hebben veel respect voor hem en hopen dat hij wil blijven, maar we moeten op alles voorbereid zijn. Bij Paul Pogba is de situatie anders, want hij heeft nog een meerjarig contract en is een speler waar we voor de toekomst op rekenen."

Bezig met laden …