Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: ‘Man, man’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor analist Kees Kwakman die zijn onvrede uit over scheidsrechter Anthony Taylor.

In de openingsfase van de kwartfinale op het EK tussen Spanje en Duitsland uit Kwakman direct zijn onvrede over Taylor. De arbiter liet twee overtreding van de Duitsers onbestraft, terwijl de tackles op Lamine Yamal en Pedri ogenschijnlijk fors waren. Pedri, die hard op de knie werd geraakt door Toni Kroos, moest zelfs al acht minuten vervangen worden door Dani Olmo.

“Kom maar ff wisselen Taylortje. Man man deze scheids”, schrijft Kwakman op X. Na zijn bericht volgden overigens wel spoedig gele kaarten, onder meer voor Antonio Rüdiger en Robin Le Normand. Beiden missen een eventuele halve finale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Het is weer Anthony Taylor deze man gaat gewoon de finale fluiten omdat het allemaal ingecalculeerd is helaas. Taylor kan gewoon niet fluiten ook niet in england

5 juli 2024 om 19:10

Dat zou dus willen zeggen dat Engeland niet in de finale staat….zou wel eens een mooi vooruitzicht kunnen zijn.

6 juli 2024 om 09:17

Halve finale zelfs, volgens mij.

Inderdaad! Kroos had meteen 2x geel moeten krijgen!
Het Spaanse middenveld is meteen minder zonder Pedri.
En de VAR doet niets! Dit kan gewoon niet!!!

5 juli 2024 om 18:42

De Var doet nooit iets als het om gele kaarten gaat.

5 juli 2024 om 18:53

Kroos speelt gewoon de bal in dat duel met Pedri. Rodri houd Musiala vast en komt voor de verandering weer eens weg met een vermaning.

5 juli 2024 om 19:00

@Tijger-wit
Eerst de bal spelen is geen vrijbrief om daarna de tegenstander te raken. Prima dat eerst de bal gespeeld wordt, maar geen vrijbrief om bijvoorbeeld de tegenstander een doodschop te geven.

5 juli 2024 om 19:07

Die van Kroos was heel vies, ookal speelde hij de bal. Zo'n overtreding is echt een blessuremaker

Dit is de slechtste scheidsrechter in heel Engeland. Chelsea fans hebben ooit zelfs een petitie tegen hem gemaakt. Het is mij een raadsel hoe hij mag fluiten op een EK en zelfs een halve finale krijgt. Zou een betere scheids zijn voor ice hockey.

5 juli 2024 om 19:08

Die arme Pedri is uit het toernooi getrapt door die houthakkers en die kale gek geeft er niet eens geel voor..

hoe ik van kroos houdt had hij 2 keer geel moeten krijgen op overtreding op pedri en yamal

Niet zo piepen, het is een contact sport. Die Spanjaarden vallen gewoon erg snel, en dan maar janken.

Kroos kon nu nog aan handrem trekken omdat de scheids al 5x geweigerd heeft hem een gele kaart te geven

Wat een slechte scheids, fluit de wedstrijd helemaal kapot.

Zoek partijdig of doorgestoken kaart op in het woordenboek en Taylor zn foto staat er naast

Ook die andere Engelse scheidsrechter, Oliver, vind ik dit EK niet bijster goed fluiten... Is het voetbal op zo'n EK dan zo anders dan in de Premier League?

Ik vond hem voor beide partijen een dramatische pot fluiten. Hij deed maar wat! Soms doorvoetballen bij een overduidelijke overtreding, soms geel voor het spelen van de bal, soms niet eens een VAR-beeld bekijken bij hands (al vermoed ik buitenspel voorafgaand aan de handsbal), regelmatig geel voor wisselspelers. Ik snapte in ieder geval geen bal van zijn fluitgedrag. Alle 22 spelers ook niet gok ik.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren