Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leonne Stentler serieus gekwetst: ‘Dat je bedenkt om dat te doen, vind ik absurd’

Laatste update:

Leonne Stentler moet als vrouwelijke analist bij de NOS van het mannenvoetbal vaak dealen met keiharde kritiek. De oud-prof probeert alle negatieve reacties eenvoudig naast zich neer te leggen, maar het steekt haar dat haar partner wordt bestookt met soortgelijke uitingen.

Stentler moet het vaak ontgelden als ze op zondagavond aanschuift bij het NOS-praatprogramma Studio Voetbal. De mannen van Vandaag Inside, Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, laten zich ook vrijwel altijd negatief over de analist uit.

De vele kritiek heeft Stentler er echter nooit van weerhouden om minder vaak aan te schuiven. “Toen ik werd gevraagd om vast aan tafel te komen bij de vrijdagse Eredivisie-uitzending heb ik één tel nagedacht”, zegt ze in het weekendmagazine Mezza. “Zo van: als ik over mannenvoetbal ga meepraten, komen er felle reacties. Maar ik wil me daar niet door laten weerhouden.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Stentler schuift altijd aan bij een voetbalpraatprogramma van de NOS met dezelfde instelling. “Ik weet gewoon dat ik praten over voetbal en het spel analyseren enorm leuk vind, dat het bij me past en dat ik het goed kan.”

De analist laat weten dat ze haar socialemedia-accounts een paar jaar geleden al zo heeft ingesteld dat ze geen reacties van anonieme gebruikers kan zien. “Er zijn toch altijd mensen die alles slecht vinden wat ik doe.”

Wat ze wel naar vond en wat haar serieus raakte, is dat mensen berichten naar de accounts van haar vriendin stuurden. “Dat je bedenkt om dat te doen, vind ik absurd. Hoe gek moet je zijn om naar iemand lelijke dingen over haar partner te sturen, zodat ze alsnog bij haar terechtkomen? Dat is écht slecht.”

“Ik kan ook niet zeggen: ik leg het naast me neer en het doet me niets. Want ik denk dat iedereen door zo’n bericht wel ergens geraakt wordt”, geeft Stentler aan. “Dat we dit anoniem kunnen doen, is echt een breed maatschappelijk probleem. Ik denk dat veel mensen daar last van hebben, ook als je niet met je kop op tv komt. Ik zou nu niet willen opgroeien. Als je vroeger werd gepest, had je in elk geval rust als je thuis kwam. Nu kan het door blijven gaan, in deze online samenleving.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu dat mensen zo kritiek uiten. Ik snap wel dat er kritiek is, de manier waarop niet. Gaat er trouwens niet om dat het een vrouw is. Veel analisten bij nos (man/vrouw) dragen niet veel bij aan het programma.

22 juni 2024 om 23:37

Vrouwen of mannen dat maak de verschillen niet. Maar zei kan er geen hout van. Zei trap alleen open deuren in la staan scherpe analyse.

22 juni 2024 om 23:44

Maar ze spreekt wel Nederlands….

23 juni 2024 om 00:47

Voor zover ik je kan begrijpen, ben ik het met je eens. Maar Jezus, 'zei', 'dat maak de verschillen', 'trap', 'la'? Misschien niet meer reageren als je onder invloed bent.

22 juni 2024 om 23:43

Er zal altijd kritiek komen van mannen op vrouwen, vrouwen op mannen, vrouwen op vrouwen, mannen op mannen, etc,. puur omdat ze een bepaald geslacht hebben. Dat is jammer maar we moeten ermee dealen. Echter, er zijn natuurlijk ook manieren om dit te verminderen. Bijvoorbeeld door geen big deal ervan te maken als er een man of vrouw aan tafel komt puur vanwege het geslacht. Of de media die disproportioneel aandacht daaraan besteedt. Gewoon meer samenhorigheid proberen te creëren & mannen en vrouwen tegen vrouwenproblemen strijden & vrouwen en mannen tegen mannenproblemen strijden.
Leven en laten leven

23 juni 2024 om 00:11

Het helpt dan niet als je iemand uitnodigt op basis van geslacht. En dat is nu precies waarom zij daar staat. Niet omdat zij echt goed is maar omdat zij voor een vrouw het wel aardig (er zijn betere vrouwen) doet en de NOS geforceerd “correct” wil zijn. Zodra je iemand ergens neer zet op basis van geslacht maar ten koste van kwaliteit doe je daar meer kwaad dan goeds mee. Je bevestigt namelijk de mening van de tegenstanders.

23 juni 2024 om 00:30

Mensen die geloven dat het ‘zomaar’ zal veranderen zijn echt wereldvreemd.

Sowieso is de mediawereld geen meritocratie. Mensen zitten daar niet omwille van kwaliteiten. Die zitten daar omwille van contacten. Dan heb ik liever dat ze eens niet de zoveelste zelfde kerel daar zetten maar eens iemand anders. Is het perfect? Zeker niet. Is het beter dan wat het vroeger was? Zeker wel.

23 juni 2024 om 09:29

Er worden 24 mannen uitgenodigd bij Studio Voetbal en de enige vrouw is uitgenodigd op basis van geslacht. Sure chief

23 juni 2024 om 15:53

Als 90% over je klaagt, dan zou je toch bij je eigen ten rade moeten gaan en ermee stoppen? Kan je het nog zo leuk vinden om te analyseren, maar als je het niet kan overbrengen, stop er dan idg op de TV mee,

Het gaat er niet om dat je een vrouw bent, dat maak je er natuurlijk zelf weer van. Het probleem is dat je analyses waardeloos zijn.

22 juni 2024 om 22:53

Als je denkt dat zij niet meer kritiek krijgt omdat ze een vrouw is, kom je echt uit een ei. De goede analysten zijn op 1 hand te tellen. En dan hoeft het niet eens per se een complete hand te zijn. Ze is bijvoorbeeld al veel beter dan Van Basten als analist.

22 juni 2024 om 22:55

Imke Courtois op de belg. Vrouw. Goede analyses.

22 juni 2024 om 22:56

Sowieso bij VRT/sporza niet 12 minuten reclame in de rust, maar 12 minuten solide analyses over voetbal.

22 juni 2024 om 22:59

En toch kreeg ook zij, zeker in het begin een berg kritiek van oude mannen die niet snappen waarom een vrouw over mannen voetbal mag praten.

22 juni 2024 om 23:11

@ Daei16

Vanavond voor het eerst bij de belg gekeken. Wist bijna niet wat ik meemaakte. Normaal sla ik alles voor een wedstrijd over. Maar bij Sporza was het gewoon fijn om naar de luisteren. Goede analyses over het voetbal met mensen die echt aan het kijken zijn en kijk op het spel hebben.

22 juni 2024 om 23:22

Het is wel degelijk zo dat er kritiek is, (mede!) omdat ze er als vrouw zit. De analyses van menig mannelijke analist zijn ook vaak waardeloos. Vaak zijn het dan nog oud spelers die het kijkende publiek herkent als voetballer en die een beetje "mannen humor" hebben. Dan is het al snel goed. Ook heeft geen enkele kijker ooit voor Stentler op de banken gestaan, terwijl die mannelijke analisten als speler veel kijkers de mooiste dagen van hun leven hebben bezorgd. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die vinden dat vrouwen in de keuken horen en voetbal een mannen ding pur sang is.

Ben zelf absoluut geen fan van Stentler als analist, puur omdat ik het vaak open deuren vind of het niet helemaal eens ben met haar kijk erop. Dat heb ik echter ook met oa v Hooijdonk. Haar rubriek bij de NOS vind ik echter totaal niks toevoegen, zelfs al deed Cruijff het. Dan werkt de (helaas) standaard afkeur van het simpele volk niet echt in haar voordeel bij zoiets. Ook dat ze als vrouw erbij wordt gezet in een tijd dat dit nogal hot is helpt niet mee, je moet dan echt wat te melden hebben. Een Sarina Wiegman bijvoorbeeld zie ik al veel meer mannen overtuigen van haar kennis.

Desondanks vind ik het klasse hoe ze dit verwoord, zichzelf er niet gek door laat maken en naar mijn idee een terecht maatschappelijk probleem aankaart. Mijn voorkeur heeft ze niet, maar ik heb er waardering voor dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Ze heeft een prachtige baan.

22 juni 2024 om 23:23

Ik vind dan eigenlijk nog dat Courtois een van de mindere analisten bij de VRT is eigenlijk.

22 juni 2024 om 23:30

Ach Imke is ook gewoon herkauwen wat anderen vlak voor haar aan tafel al zeiden of open deuren intrappen. Die zat er initieel ook alleen voor haar leuke voorkomen en sindsdien voor de goede klik met de andere gasten. Zij is niet de enige overigens, sonck is er nog zo een. Dat heeft niets met man of vrouw te maken.

22 juni 2024 om 23:43

Migi = Over van Basten heb je zeker gelijk als ik die zelf ingenomen zuurpruim hoor zap ik meestal gelijk weg .

23 juni 2024 om 00:25

@Migi, dat is zeker waar. De enige wijze waarop je dat kunt echter kunt veranderen is door er iemand neer te zetten die meerwaarde leveren. Wat ze nu bij de NOS doen is juist het vooroordeel bevestigen. Naar mijn mening werkt diversiteit alleen als kwaliteit de doorslag geeft. En als dat betekend dat je nog even moet wachten tot dat je een vrouw hebt die kwalitatief gezien een meerwaarde heeft, dan is dat dus zo. Door er nu geforceerd een vrouw neer te zetten omdat je diversiteit wilt, doet de zaak geen goed.

23 juni 2024 om 07:08

Inderdaad, schakel elke rust ff naar de Belg.

23 juni 2024 om 11:22

Sporza heb ik sowieso altijd een fijne instelling gevonden dat veel verfijnder te werk ging rondom sport vergeleken met de Nederlandse zenders en programma's. Geniet bij mij ook vaak de voorkeur, tenzij Nederland speelt, want dan wil ik gewoon wat chauvinisme horen.

23 juni 2024 om 12:47

@migi omdat ze een vrouw is of omdat het in de voetbalwereld gewoon een totale onbekende is? Zij wordt niet als host neer gezet maar als analist. Als host zijn er genoeg vrouwen geweest die alleen de gebruikelijke kritieken kregen die elke NOS presentator krijgt. Maar als analist luisteren wij graag naar mensen die daadwerkelijk iets betekent hebben in het voetbal. Vrouwen voetbal is niet populair, zal nooit populair worden en is van het niveau van de plaatselijke amateurs jeugdelftallen. Een duider is geloofwaardig als hij/zij zelf ook op een niveau gespeeld hebben. Je ziet echt overal dat het altijd spelers zijn die in de top gespeeld hebben en die iedereen ook gewoon kent. De zender met Henry, Carragher en Richards wordt ook gehost door een vrouw en die krijgt voornamelijk lof.

Het feit dat Stentler gewoon ondermaats is, de schoenen van een analist aantrekt, terwijl ze nooit op top niveau gevoetbald heeft en omdat ze alleen maar autocue kan lezen is de reden voor kritiek. Zij zit daar omdat ze een vrouw is, 'positieve' discriminatie. En als er dan kritiek komt op dat 'positieve' discriminatie is het gelijk dat omdraaien omdat het een vrouw is. Over 10 jaar zit wellicht Lieke Martens of Miedema er. Zullen ook vast kritiek krijgen, maar die hebben bij de jongeren in ieder geval al een naam gebouwd.

We hebben het over iemand die 8 seizoen 'prof' voetbal gespeeld heeft en slechts 17 interlands heeft gespeeld en amper iets gewonnen heeft. Ze heeft nog geen 100 duels voor ADO & Ajax gespeeld. Heeft niks met vrouw te maken, maar met het feit dat het in de voetbalwereld gewoon een niemand is.

En dan ook nog geen reflectie he, ze vind zich zelf helemaal geweldig in haar vak. Als de woke doelen niet gehaald hoefde te horen, was ze er allang van af gehaald, dat weet jij, dat weet ik.

23 juni 2024 om 18:46

Dat je op niveau gevoetbald hebt boeit geen hol bij analist zijn. Kijk maar naar Marco van Basten. Die schijnt op redelijk niveau gespeeld te hebben. Nogmaals, als je niet denkt dat zij meer kritiek krijgt, omdat ze een vrouw is, kom je uit een ei. Heeft niks te maken met haar niveau als analist. Dat is gewoon ongeveer rond het lage gemiddelde in Nederland.

23 juni 2024 om 22:23

Migi mwoah Van Basten en Vd Vaart ed zijn misschien niet fantastisch, maar hebben bakken met krediet en geloofwaardigheid juist omdat ze op 'redelijk niveau' gespeeld hebben. Zij is en een rukanalist en geen noemenswaardige speler geweest. Dan krijg je meer kritiek. Dat ze dan een vrouw is wordt meegepakt in de kritieken en reacties. Ik persoonlijk luister liever naar iemand als V Basten en Vaart door hun verleden, dan denk ik na een ongeïnteresseerde analyse; hun mening interesseert me op voorhand meer dan v een nobody in voetballand, ongeacht hoe onbevredigend de analyse achteraf blijkt. Kortzichtig? Zeker, maar menselijk ook. Maar om te gaan zoeken naar haar partner is me dan teveel moeite, te moeilijk al om te zoeken naar de juiste pizza online, te lui ook

22 juni 2024 om 22:56

Je weet zelf ook wel dat er genoeg mensen die het wél een probleem vinden omdat ze een vrouw is.

22 juni 2024 om 23:16

Tuurlijk, we zijn namelijk ook allemaal massaal mevrouw van Basten aan het spanmen. Man man man wat een niveau.

22 juni 2024 om 23:41

Dan gaat het er juist wel om dat zij een vrouw is. Haar analyses zijn inderdaad waardeloos maar zij is niet de enige die wekelijks waardeloze analyses geven op de Nederlandse tv, maar daar hoor je niemand over. Iedereen mag zijn mening hebben maar waarom moeten we haar afkraken?

23 juni 2024 om 11:46

Slechter dan jouw analyse wordt het niet meer. Zij heeft het niet over kritiek op haar functioneren, daar klaagt ze niet over. Ze klaagt omdat haar partner nare berichten krijgt over haar functioneren. Het is alsof je het niet WILT begrijpen, maar ik denk dat jouw analytisch vermogen nog minder is dan dat van haar.

Die 'analyses' tussen de samenvattingen door zijn ook wel een dieptepunt bij de nos. Dat velen daar stevige kritiek krijgen is ook zeker terecht, maar waarom je iemands partner moet lastigvallen is mij een raadsel.

23 juni 2024 om 00:54

Helemaal met je eens. De vorm die ze nu hebben gekozen, gaat volgens mij met niemand werken. Vrouw noch man. Daar mag je best kritiek op hebben. Heeft niks met het geslacht van de analist te maken, al zal die kritiek bij een deel nog harder zijn, omdat het een vrouw is.

Haar vriendin hierom lastig vallen is weer te triest voor woorden. De sportafdeling van de NOS heeft voor deze opzet gekozen, niet mevrouw Stentler.

Leonne Stentler kan er niks aan doen. Het heel beleid van de NOS. Iets.minder aandacht naar vrouwenvoetbal mag wel

23 juni 2024 om 00:20

Ik kijk veel NOS hoor, maar ik hoor echt nauwelijks wat over vrouwenvoetbal.

Heel eerlijk, het is niet mijn favoriet. Echter, de kritiek op haar vind ik wel overdreven en ook bullshit. Zij is het beste voorbereid van iedereen aan tafel daar.

Na die eerste wedstrijd van Nederland gaf Leonne aan dat Xavi Simons het naar zijn mogelijkheden goed had gedaan op rechts. Dikke bak bagger over haar heen.

Een dag later zegt Ten Hag ongeveer hetzelfde, en iedereen roept ineens dat dat klopt en dat Xavi Simons op de foute positie stond en op 10 moet de volgende wedstrijd.

Ze praat best veel in clichés, maar zo zijn er wel meer daar bij de NOS. Denk maar eens aan onze grote vriend Ibi.

Nederland moet gewoon stoppen zich overal aan te ergeren en niet zo een gigantisch zeikland zijn.

22 juni 2024 om 23:08

Ja de stukjes bij de samenvatting van de eredivisie spreken niet in haar voordeel. Dat voegt helemaal niks toe aan het programma en zoals je zegt is het open deuren. En ook tijdens de stukjes op het EK is het ook gewoon niet denderend. Beter voorbereid zijn dan de rest is ook helemaal geen kunst. Want er zit gewoon niemand die zich voorbereidt.

Men is over het algemeen ook gewoon negatief op iedereen die daar zit. Heb er weinig iets horen zeggen wat logisch was.

Heb vanavond naar de belgen gekeken op Sporza. Van de commentator tot en mensen aan tafel. Iedereen zij zinnige dingen. Het is een verademing om naar hun te luisteren. En zo moeilijk is het niet. Nodig gewoon mensen uit die naar voetbal kijken en er een beetje verstand van hebben. Dan krijg je al een normaal gesprek aan tafel.

22 juni 2024 om 23:46

Echt niet waar, omdat ze vrouw is krijgt ze 100x meer kritiek

Dat ze een vrouw heeft maakt mij niets uit. Vaak zie je dat ze haar analyse/ mening leest van de autocue en dat hoor je ook aan haar manier van hoe ze het brengt bij Studio sport Eredivisie. Het komt niet over en het is echt open duren intrappen zonder iets verhelderende toevoeging. De analyse van Youri Mulder bij Fifa waren vaak nog beter.

Plus zoals met Lobotka afgelopen week riep ze dat het een oud Eredivisie speler is van ajax terwijl hij niet verder is geweest dan Jong ajax.

Je hebt ook wel een gigantische plaat voor je kop als je denkt dat je het goed kan. Het is gewoon droevig hier in Nederland met de analisten op tv. Espn/ziggo vind ik nog wel goed af en toe maar eigenlijk stem ik vaker af op de buitenlandse zenders bij wedstrijden.

23 juni 2024 om 00:10

Ik vind Stentler ook 3x niks maar dat komt vooral omdat alles zo ingestudeerd lijkt. Maar om nou berichten te gaan sturen naar haar vriendin is nog nooit in me op gekomen..

Dat sociale media is ook altijd maar een bijzonder iets, iedereen brabbelt er altijd maar op los met de meest verschrikkelijke dingen. Ik ben echt voorstander om het allemaal maar een stuk minder anoniem te maken. Het probleem ligt hier echter vooral bij de NOS die aan de 'heilige' zondagavond heeft lopen zitten, waarbij de kritiek uiteindelijk vooral bij Stentler terecht is gekomen. Een beetje organisatie zou het beleid dan iets aanpassen, maar dat zullen ze uit koppigheid waarschijnlijk wel weer niet doen.

Ik vind haar uitstraling gewoon niet leuk. Oogt zo stijf, een beetje uit de hoogte. En die eeuwige grijns op haar gezicht. Doe mij maar een Anouk Hoogendijk ofzo, lekker spontaan, enthousiast.

22 juni 2024 om 23:16

Geef mij maar iemand zonder uitstraling ala hans kraay senior vroeger, iemand die alles volgt en ook uitstekende analyses heeft. Ze moeten er vooral geen entertainment show van maken.

22 juni 2024 om 23:32

Tja dat moeten ze op zich wel, dat is beter voor de kijkcijfers. Zeker bij een internationaal toernooi waar iedereen, ook ontzettend veel voetballeken voor de buis zitten. Dan moet je als zender het niet te tactisch of technisch maken want dan valt 70% van je kijkers scheelkijkend in slaap. Dan moet het vooral vermakelijk zijn. Bij ED wedstrijden is dat iets anders.

Ik denk dat veel mensen hier onderschatten hoeveel seksistische debielen er in Nederland zijn. Jullie maken misschien zelf niet echt onderscheid, maar het is bekend dat vrouwelijke journalisten veel en veel meer met bedreigingen en haat te maken hebben dan mannelijke, en zij zal ook veel van dit soort drek over haar heen krijgen.

Als van Basten een matige analyse doet, krijgt hij vooral kritiek dat hij een slechte analyse geeft. Als Stentler een matige analyse geeft krijg je er veel meer seksistische kut opmerkingen bij.

Daarnaast, vind ik de kritiek teveel op haar gericht. Het is geen BBC niveau, maar dat is bijna niemand bij dat programma. Het hele programma heeft weinig goede analysten, maar zij is als analist gewoon beter dan zeg Van der Vaart of Van Basten.

Enige reden waarom ze kritiek krijgt is omdat ze een vrouw is. Hoe verklaar je anders al die trollen? Van der Vaart en Van Basten kijken nooit voetbal en zijn zo debiel maar die krijgen bij lange na niet zelfde stormvloed

23 juni 2024 om 00:04

Bij haar hangt de tendens dat ze er zit omdat ze een vrouw is die amper op niveau heeft gevoetbald. Terwijl van der Vaart en van Basten goede voetballers waren. Dan heb je een streepje voor bij de meesten, terwijl ze alle drie vaak onzin uitkramen

Het probleem is dat zij alles krijgt wat niks toevoegt + dat ze een vrouw is die amper op niveau heeft gevoetbald., Dit blijft gewoon aan je kleven. De analyses bij de samenvatting zijn waardeloos, maar niemand kan in 15 seconde iets zinnigs zeggen. Op het begin trapte ze ook vaak open deuren in, deden de andere ook, zoals Ibi. Ze is zeker beter geworden, maar niemand ziet dat meer omdat de rest is blijven hangen. Desalniettemin is zij nog steeds een van de mindere, en voegt nauwelijks iets toe aan tafel, maar wie bij de NOS doet dat wel.

stop gewoon met social media dan heb je hier ook geen last meer van. Men zoekt het zelf op hoor.
Nee het is niet normaal maar het is wel heel makkelijk te voorkomen. Kap gewoon met social media JE MIST Niks.

23 juni 2024 om 01:14

He-le-maal mee eens. En als je je zó gekwetst voelt door een nietszeggend berichtje van een nietszeggend persoon, dan ben je niet geschikt om te werken in het publieke domein.

23 juni 2024 om 08:41

Mooi staaltje victim blaming, heren.

Op basis van welke kwalificaties mag ze op tv wedstrijdanalyses komen geven? Dat is slechts omdat ze een vrouw is. Ze kan niet eens 5 keer een bal hooghouden. En dan zielig lopen doen. Wat wil je nou. Wees blij dat woke ideologie het voor het zeggen heeft. Je hebt deze positie niet verdient door je prestaties.

Voor dat salaris vind ik het ook heel leuk om analyses te doen. Wat een onzin deze vrouw kan er echt werkelijk waar geen drol van…

Net zoals het moeilijk is om een leuke vrouwelijk cabaretier te vinden is een goede vrouwelijke voetbalanalist moeilijk te vinden. Een ding mag duidelijk zijn ze hebben haar nog niet gevonden bij de nos.

Heeft er niks mee te maken dat je een vrouw bent.
De meeste analisten krijgen kritiek, 90% van de analisten krijgen alleen maar kritiek. Je moet niet denken dat jij de enige bent die deze speciale behandeling krijgt. De vrouwen zijn wel de enigen waar voor kritiek op de kritiek komt, puur door geslacht...

Nee, je kon juist een andere inbreng geven dan de rest. Maar het is gewoon de zoveelste die niks toevoegt.

Je denkt dat je wedstrijden kunt analyseren maar dat is helaas niet zo. Begrijp ook niet waar dit op is gebaseerd. Hou de eer aan jezelf en stop aub. Half Nederland maakt je belachelijk en het wordt alleen maar erger.

Dat privéleven erin betrokken wordt is absoluut onaanvaardbaar en ook totaal niet te accepteren, maar mevrouw Stentler zal toch onderhand ook wel weten dat haar inbreng alles behalve een toegevoegde waarde heeft. Verschrikkelijke open deuren intrappen en analyses van een kleuter geven. Hier zit echt niemand op te wachten. Dan kun je toch echt beter de eer aan jezelf houden en stoppen met deze farce.

De ironie, als (vrouwelijke) analist mag je natuurlijk kritieken geven, maar ontvangen, ho maar! Dan snel de feministen kaart trekken want dat is makkelijk dan wat met de kritieken doen. Wat leven we toch in een vreselijke tijd waar iedereen zichzelf maar perfect vindt…Ps partners van moet je wel gewoon met rust laten, maar dat zal gelukkig niet dagelijks gebeuren

Gooi het er maar weer op dat je een vrouw ipv dat je gewoon totale onzin uitkraamt. Het makkelijkste excuus in het boekje.. zelf kritiek uitdelen maar kritiek ontvangen? Ho maar.. seksisme, racisme, discriminatie? Zijn er nog andere varianten? Je krijgt kritiek omdat je geen verstand van voetbal hebt. Sterker nog, de enige reden dat je er zit is omdat je een vrouw bent. Dat is pas seksisme

Waar haalt zij vandaan dat ze het ‘goed kan’? Het zijn louter open deuren en tegeltjeswijsheden bij haar. De reacties naar haar partner zijn niet goed te praten en im vraag me af wat die mensen bezielt, dat wel.

Waarom zit zij daar eigenlijk? Hoeveel procent van de kijkers willen haar zien? Vind dat er wel onderzoek moet worden gedaan om te kijken of het het waard was dat ze de woke samenleving wilden plezieren, maar dat er een andere doelgroep naar het programma kijkt.

Kijk vaak naar sky calcio, waar een vrouwelijke presentatrice zit in een galajurk en de analisten in pak.
Nog nooit kritiek gehoord over de presentatrices. Die stellen vragen en doen vaak goed mee is al jaren zo.

Als zij zich nou zo had opgesteld, was er geen kritiek geweest.

Kritiek op Stenler heeft niks te maken met haar geslacht, itt dames in een vergelijkbare rol over de grens wordt zij terecht afgerekend omdat haar dramatisch slechte analyses niets toevoegen en zelfs storend zijn.

Voor velen geldt wel het analytisch vermogen van Leone bekritiseren, maar wel dagelijks inschakelen op het tenenkrommende en inhoudsloze gezwets bij Vandaag Inside. Koekoek ......

Ik snap de reacties hier ook niet. Het wordt nog goedgepraat ook omdat ze volgens de kenners hier geen verstand van voetbal heeft. Euh...dat heeft Derksen ook niet en dat vinden heel veel heren hier prachtig. Het is toch te triest voor woorden dat mensen de moeite nemen om haar vriendin op te zoeken op social media om over haar te gaan klagen. Volgens mij hoor je dan serieus opgesloten te worden. En dan ook nog eens onder een fake account. Stoere jochies hoor

Het is niet dat je een vrouw bent, maar de analyses zij tenenkrommend slecht, vol met dooddoeners. En laten we eerlijk zijn de enigste reden dat je daar zit is omdat je een vrouw bent het is dus eerder andersom…. Dat woke gedoe van de NOS iedereen valt over elkaar heen om maar woke te zijn.

Persoonlijk geen kritiek op haar en iedereen mag er zitten, probeer maar iets zinnigs te zeggen in 3 minuten tijdens al die reclames. Wel kan ik me ergeren aan dingen die worden uitgesproken als feit zonder enkele voorbereiding. Zo zei ze voorafgaand aan Slowakijke dat ze uitkeek naar Lobotka "die we natuurlijk nog kennen uit de Eredivisie". Echter heeft hij alleen nooit in de Eredivisie gespeeld voor Ajax, slechts een paar wedstrijden voor jong Ajax.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren