voetbalzone

Lewandowski: ‘Ik kan bevestigen dat hij me naar Arsenal wilde halen’

Thijs Post05 feb 2014, 13:13
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2014, 13:13
Advertentie
voetbalzone

Robert Lewandowski stapt na dit seizoen over van Borussia Dortmund naar Bayern München, maar de aanvaller werd ook begeerd door tal van andere clubs. Wojciech Szczesny, landgenoot en ploeggenoot bij de nationale ploeg van Polen, heeft geprobeerd om Lewandowski naar Arsenal te halen.

“Ik kan bevestigen dat Szczesny geprobeerd heeft om me te overtuigen om voor Arsenal te kiezen”, zegt Lewandowski in gesprek met Fakt. “We hebben er regelmatig over gesproken. Hij vertelde over de hoe de club eruit ziet en hij liet me weten hoe manager Arsène Wenger over mij denkt. Toen we voor de onderlinge ontmoeting in de Champions League in Londen trainden, kwamen er ook een aantal belangrijke mensen van Arsenal kijken.”

Lewandowski koos echter voor Bayern München, maar hij heeft beloofd de komende maanden zijn uiterste best te doen voor BVB. “Direct na het ondertekenen van het contract bij Bayern heb ik een statement gegeven dat ik alles geef voor Borussia Dortmund. Het blijft mijn doel om Borussia Dortmund te verlaten met een prijs”, zegt de man die dit seizoen alweer op elf competitietreffers staat.

Bezig met laden …