TransferblogVoetbalzone

LIVE! Transfer Deadline Day: Mitchell Bakker trekt deur bij Atalanta tijdelijk achter zich dicht

Wessel Antes30 aug 2024, 23:19
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2024, 14:42
Advertentie

Op vrijdag 30 augustus ‘vieren’ diverse Europese topcompetities Deadline Day. In Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje sluit de transfermarkt. Welke spectaculaire transfers vinden er nog plaats? Via dit topic van Voetbalzone blijf je op de hoogte van de laatste deals! Let op: het gaat in dit overzicht alleen om de transfers die op 30 augustus, Deadline Day, zijn afgerond!

Mitchel Bakker vertrekt op huurbasis bij Atalanta

Op de slotdag van de Italiaanse transferwindow is Mitchel Bakker erin geslaagd om een nieuwe club te vinden. De Nederlandse linksback vertrekt op huurbasis naar Lille OSC, dat dit seizoen verzekerd is van Champions League-voetbal.

Ajax-tegenstander Real Sociedad gaat Óskarsson presenteren

Orri Óskarsson staat voor een transfer naar Real Sociedad, dat tijdens het hoofdtoernooi van de Europa League Ajax treft. De twintigjarige IJslander komt voor twintig miljoen euro van FC Kopenhagen. Met die transfersom lijkt de spits de grootste zomeraankoop van Sociedad te worden.

Arsenal zwaait Ramsdale uit en pikt vervanger elders op Premier League

Aaron Ramsdale is definitief speler van Southampton, zo maakt de club bekend op de officiële kanalen. De 26-jarige doelman komt voor circa dertig miljoen over van Arsenal en is de nieuwe beoogde eerste keus van the Saints. Eerst was Justin Bijlow daarvoor in beeld, maar de Feyenoorder kwam niet door de medische keuring. Arsenal haalt Neto (Bournemouth) naar het Emirates Stadium als Ramsdales vervanger.

Monteiro naar PEC Zwolle

Jamiro Monteiro keert na zes jaar terug in de Eredivisie. De dertigjarige middenvelder heeft voor twee seizoenen getekend bij PEC Zwolle, met de optie voor nog een seizoen. Monteiro was transfervrij op te pikken na avonturen bij Philadelphia Union, San José Earthquakes en Gaziantep FK.

Everton stalt Maupay in Marseille

Neal Maupay speelt dit seizoen op huurbasis voor Olympique Marseille, zo maakt de Franse topclub bekend via de officiële kanalen. Daardoor zijn de 28-jarige aanvaller en Everton tijdelijk van elkaar verlost. De club van trainer Roberto De Zerbi kan Maupay na dit seizoen voor 4 miljoen euro definitief overnemen.

Bezig met laden …