TransferblogVoetbalzone

LIVE! Transfer Deadline Day: sc Heerenveen strikt Noors jeugdinternational

Tom Rofekamp02 sep 2024, 16:57
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2024, 17:00
Advertentie

Nu in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje de transfermarkt is gesloten, resteert onder andere Nederland nog. Tot middernacht hebben de Eredivisie-clubs nog de tijd om hun selectie óf clubkas van impulsen te voorzien. Welke spectaculaire transfers vinden er nog plaats? Via dit topic van Voetbalzone blijf je op de hoogte van de laatste deals! (Let op: het gaat in dit overzicht alleen om de transfers die op 2 september, Deadline Day, zijn afgerond!)

Heerenveen versterkt zich met Noorse jeugdinternational


SC Heerenveen heeft zich versterkt met de twintigjarige Nikolai Hopland. De jonge Noorse centrumverdediger komt over van Aalesund FK en wordt gehuurd met een optie tot koop.


Algemeen directeur Ferry de Haan heeft hoge verwachtingen van zijn kersverse aanwinst.
"Nikolai kan op beide posities centraal achterin spelen en verzorgt bovendien graag het voetbal van achteruit. We hebben er alle vertrouwen in dat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen. We zijn dan ook blij dat we in de deal een optie tot koop hebben bedongen', zegt De Haan op de clubsite over Hopland."

RKC strikt talentvolle centrale verdediger

RKC Waalwijk heeft verdediger Faissal Al Mazyani (19) aangetrokken. De Belgische speler komt over van KRC Genk en tekent een contract voor drie jaar. Waar Al Mazyani de ploeg van trainer Henk Fraser versterkt, gaat er een streep door de komst van Mads Hansen. RKC hoopte de Deense aanvaller te huren, maar FC Nordsjaelland trok daar uiteindelijk de stekker uit.

Mark Diemers keert terug in Nederland

Mark Diemers gaat aan de slag bij SC Cambuur. De 30-jarige middenvelder heeft een tweejarig contract getekend in Friesland. Diemers had bij AEK Larnaca zijn contract laten ontbinden en gaf al eerder aan open te staan voor een terugkeer naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Feyenoord verhuurt Mikki van Sas aan Vitesse

Vitesse heeft Mikki van Sas toegevoegd aan de selectie. De twintigjarige doelman wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. De Rotterdammers hebben met Timon Wellenreuther, Justin Bijlow en Plamen Adreev al drie doelmannen in de selectie, waardoor Van Sas overbodig was geworden.

Willem II doet zaken met Newcastle United

Willem II heeft zich versterkt met Miodrag Pivas, zo schrijven de Tilburgers op de officiële kanalen. De negentienjarige centrale verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Newcastle United. Pivas was pas een paar maanden eigendom van the Magpies, die in juli 800.000 euro neertelden voor zijn diensten. De Serviër speelde afgelopen seizoen voor FK Jedinsto, dat promoveerde naar het hoogste Servische niveau.

Bezig met laden …