voetbalzone

Man City in neerwaartse spiraal: ‘Maar het is een goed moment voor de derby’

Thijs Post07 apr 2015, 16:25
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2015, 16:25
Advertentie

Manchester City was in Engeland geruime tijd de enige club die mee kon in het spoor van Chelsea, maar nu het seizoen richting het einde loopt zijn the Citizens afgezakt naar plek vier. Door drie nederlagen in de laatste vijf wedstrijden lijkt Manchester City de kans op de titel verspeeld te hebben. Zondag speelt Manchester City ook nog eens tegen stadsgenoot Manchester United.

voetbalzone

Volgens aanvoerder Vincent Kompany is het echter een prima moment om tegen Manchester United te spelen. “Dit is een goed moment voor de derby. Wij kunnen proberen om de orde weer te herstellen. Een derby is een derby, het maakt niet uit op welke plek op de ranglijst je staat”, laat de Belg weten aan de BBC.

Kompany wil het seizoen hoe dan ook goed eindigen. “We willen onszelf verbeteren. Uit de vorige seizoenen heb ik geleerd dat je de vorm van de laatste weken ook meeneemt naar het nieuwe seizoen.” Manchester City heeft in Engeland negen punten achterstand op Chelsea, twee op Arsenal en een op Manchester United. Overigens heeft Chelsea ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

Bezig met laden …