voetbalzone

Man City kampioen: 'Vergeet het geld, het gaat om de prijzen die je wint'

Bart Kruyt11 mei 2014, 20:10
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2014, 20:10
Advertentie

Manuel Pellegrini werd al kampioen in Ecuador, Argentinië en Spanje en mag zich nu ook de coach van het beste team van Engeland noemen. Manchester City maakte op de slotdag van de Premier League geen fout en kroonde zich voor de vierde keer in de geschiedenis van de club tot kampioen. "Maar grote teams mogen niet tevreden zijn met een titel", zei Pellegrini.

voetbalzone

De coach keek kort na het winnen van de Premier League alweer naar de toekomst: "We mogen dit succes vandaag en morgen vieren, maar dinsdag beginnen we alweer met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen", zei de Chileen. "Mijn eerste jaar in Engeland was heel speciaal en ik heb leiding mogen geven over een geweldige spelersgroep, bij een club met geweldige supporters."

Aanvoerder Vincent Kompany kondigde aan dat City alleen maar beter zal worden. "Dat moet ook wel, want er zijn meer grote clubs in deze competitie. Toch zijn wij nog steeds een team in opbouw", zei de Belg. "Vergeet het geld, het gaat om de prijzen die je wint. Als kind droom je van trofeeën, vandaag leef ik mijn droom."

Bezig met laden …