voetbalzone

‘Manchester City blijft de titelfavoriet, maar Arsenal gaat maandag winnen’

Thijs Post21 dec 2015, 13:41
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 13:41
Advertentie

Er staat nog een wedstrijd op het programma in speelronde zeventien van de Premier League en dat is een fantastische kraker. Titelkandidaten Arsenal en Manchester City nemen het tegen elkaar op in het Emirates Stadium. Analyticus en oud-prof Jamie Redknapp denkt dat de winnaar van de tweestrijd een geweldige stap richting de landstitel kan zetten.

voetbalzone

“Arsenal tegen Manchester City is niet beslissend voor de landstitel, maar ik denk wel dat we de komende kampioen aan het werk gaan zien”, laat Redknapp weten op Sky Sports. “Ik vind deze twee ploegen de beste teams in de Premier League. Dit is een fantastische kans voor beide ploegen om een statement te maken.”

“Ik zie Manchester City als titelfavoriet, maar ik heb het gevoel dat Arsenal maandagavond gaat winnen. Er liggen mogelijkheden in de defensie van Manchester City, dat het moet doen zonder aanvoerder Vincent Kompany. Manager Manuel Pellegrini lijkt niet te weten wat nu zijn beste defensie is. Manchester City heeft maar een optie: scoren, meer doelpunten maken dan de tegenstander.”

“Arsenal is voor mij echter de favoriet op maandag”, gaat Redknapp verder. “Manchester City is voor mij de favoriet voor de landstitel. Op de lange termijn heeft Manchester City het aanvallende talent om de defensie van een tegenstander helemaal uiteen te scheuren. Maandag reken ik echter op een overwinning van the Gunners.”

Bezig met laden …