voetbalzone

Megatransfer De Bruyne is tóch mogelijk: ‘Te kort door de bocht van mij’

Thijs Post16 aug 2015, 11:10
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2015, 11:10
Advertentie

Volgens geruchten in Engeland zou Manchester City een bod van zeventig miljoen euro gedaan hebben op Kevin De Bruyne, maar vanuit Duitsland klinken ontkennende berichten. Sportief directeur Klaus Allofs van VfL Wolfsburg zegt dat er geen officieel bod gedaan is. Hij voegt eraan toe dat VfL Wolfsburg een transfer niet per definitie tegen zal houden.

voetbalzone

Eerder zei Allofs nog dat De Bruyne voor 99,9 procent zeker in Wolfsburg zou blijven, maar op die ferme woorden komt hij nu toch terug. “Dat was iets te kort door de bocht van mij”, laat Allofs optekenen in BILD. “Het is wel zo dat wij niet afhankelijk zijn van transferinkomsten. Wij zijn ambitieus, we willen een goed team bouwen en we willen de beste spelers houden.”

“Als een speler elders echter veel meer geld kan verdienen, dan moeten wij het ermee doen. Het zou verkeerd zijn om dat tegen te houden. De zaakwaarnemer van De Bruyne zegt dat er heel veel clubs met interesse zijn, maar wij hebben geen bod ontvangen. Wij weten ook wel dat De Bruyne waarschijnlijk niet tot 2019 blijft, wij zijn niet van het niveau Bayern München, Real Madrid of Manchester City.”

Bezig met laden …