voetbalzone

‘Met serieus meedoen om de landstitel zijn we niet bezig bij Tottenham’

Peter Nusselder24 sep 2013, 10:31
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2013, 10:31
Advertentie

Nieuwkomer Christian Eriksen liet zich onlangs ontvallen dat hij met Tottenham Hotspur best voor het kampioenschap wil gaan in de Premier League, maar ploeggenoot Gylfi Sigurdsson legt de lat wat lager voor het team van trainer André Villas-Boas en richt zich op de Champions League.

/

Bovendien is ook de Carling One Cup een prijs waarvoor the Spurs volgens de middenvelder uit IJsland moeten gaan. In dat toernooi staat dinsdagavond het duel met Aston Villa op het programma. “Die ontmoeting komt eerst, dus daar richten we ons op”, tekenen Engelse media op uit de mond van Sigurdsson. “Vanaf woensdag kijken we dan uit naar de competitiewedstrijd tegen Chelsea.”

Tottenham gaat samen met aartsrivaal Arsenal, dat een beter doelsaldo heeft, aan de leiding in de Engelse competitie. Toch blijven de verwachtingen van de achttienvoudig international van IJsland bescheiden. “Het belangrijkste voor ons is dat we blijven winnen en dat we ons verzekeren van Champions League-voetbal. Daar gaan we voor, met serieus meedoen om de landstitel zijn we niet bezig.”

Bezig met laden …