voetbalzone

Mourinho wil Traoré op miljoenenbal zien en schrapt naam nieuwkomer

Peter Nusselder03 sep 2015, 12:15
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2015, 12:15
Advertentie

Trainer José Mourinho gaf in de aanloop naar dit seizoen aan dat hij Bertrand Traoré een serieuze kans zou geven in de hoofdselectie van Chelsea en de Portugees heeft woord gehouden. De voormalig Vitesse-huurling is door Mourinho op de Champions League-lijst van 23 spelers gezet.

voetbalzone

In de selectie waarmee de Engels kampioen het op het miljoenenbal gaat opnemen tegen FC Porto Dynamo Kiev en Maccabi Tel Aviv is opmerkelijk genoeg geen plaats voor nieuwkomer Papy Djilobodji. De verdediger van FC Nantes werd op de laatste dag van de transfermarkt tot verrassing van velen naar Stamford Bridge gehaald, maar het is de vraag of Mourinho echt op de komst van de Senegalees zat te wachten.

De hele zomer zat the Special One achter John Stones aan, maar het lukte uiteindelijk niet om zaken te doen met Everton. Chelsea heeft met John Terry, Gary Cahill en Kurt Zouma nu drie centrumverdedigers op de Europese lijst staan. De naam van de deze zomer aangetrokken Kenedy is ook genoteerd, evenals de aanwinsten Asmir Begovic, Abdul Rahman Baba, Radamel Falcao en Pedro.

Bezig met laden …