voetbalzone

Müller hoopt ‘net als ieder elftal met ambitie’ op uitschakeling Barcelona

Thijs Post12 mrt 2013, 12:25
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2013, 12:25
Advertentie

Voor de start van de Champions League wezen veel mensen Barcelona aan als meest waarschijnlijke winnaar van het toernooi. De lijstaanvoerder van Spanje staat door een 2-0 nederlaag in de eerste achtste finale tegen AC Milan echter op de rand van uitschakeling. Middenvelder annex aanvaller Thomas Müller van Bayern München, een van de andere favorieten voor de eindzege, vindt dat helemaal niet erg.

/

De international van Duitsland weet dat Barcelona misschien wel dé grote favoriet was voor de eindwinst, dus uitschakeling van die club zou hem niet slecht uitkomen. “Er is geen enkel elftal ter wereld dat graag tegen Barcelona speelt, behalve misschien een paar masochisten”, legt Müller uit aan TZ.

“Iedere ploeg die de ambitie heeft om de Champions League te winnen zal het niet erg vinden dat een van de topfavorieten in deze fase van het toernooi het strijdtoneel moet verlaten”, verzekert Müller, die met Bayern München wél een uitstekende kans maakt op het bereiken van de kwartfinales. Der Rekordmeister verdedigt woensdag in eigen huis een 1-3 uitoverwinning op Arsenal.

Bezig met laden …