voetbalzone

Napoli slaat opnieuw toe en stuurt miljoenenaankoop naar Londen

Daniel Cabot Kerkdijk31 jan 2014, 16:10
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2014, 16:10
Advertentie

Faouzi Ghoulam mag zich speler van Napoli noemen. De club uit Napels maakt vrijdagmiddag bekend dat de linkerverdediger van Saint-Étienne is overgenomen en een contract tot de zomer van 2018 heeft ondertekend. Met de overgang is een bedrag van 5,5 miljoen euro gemoeid. Napoli maakte tevens bekend dat Pablo Armero de rest van het seizoen voor West Ham United zal uitkomen.

voetbalzone

Napoli versterkte zich deze maand al met Jorginho (Hellas Verona), Mariano Andújar (Catania, vanaf komend seizoen) en Henrique (Palmeiras). Ghoulam mag zich de volgende versterking van de club van Dries Mertens noemen. De 22-jarige Algerijns international doorliep de jeugdopleiding van Saint-Étienne en speelde meer dan honderd wedstrijden in de hoofdmacht.

De overstap van Armero naar West Ham is geen verrassing; de afgelopen dagen werd al hevig over de toekomst van de 27-jarige linksback uit Colombia gespeculeerd. De vijftigvoudig international werd een half jaar geleden voor vier miljoen euro definitief van Udinese overgenomen, maar slaagde er de afgelopen maanden niet in om een basisplaats in het team van Rafael Benitez te veroveren.

Bezig met laden …