voetbalzone

Noa Lang scoort miljoenenhit met rapnummer: ‘Ben een lastpak voor een reden’

Jordi Tomasowa15 sep 2023, 09:43
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 01:20
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Noa Lang heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zijn nummer ‘7K op je feestje’ op alle streamingplatformen gepubliceerd. De 24-jarige aanvaller heeft een hit te pakken, want het nummer lekte deze zomer al gedeeltelijk uit. Op TikTok staat de teller inmiddels al boven de zeven miljoen. “Noano, lastpak voor een reden”, zegt Lang direct aan het begin van het nummer. Op een aanstekelijke beat is vervolgens meerdere keren het refrein te horen: “Noano op je feestje, Noano 7K op je feestje. tbs, al mijn jongens zijn vervelend.”

Lang maakte de single samen met artiest en jeugdvriend ‘Antybanty’. “Ik en Noa kennen elkaar al bijzonder lang. Ik maak al een tijdje muziek en Noa kwam eens langs in mijn studio. Hij heeft een passie voor rapmuziek en we hebben al lachend iets opgenomen. Eigenlijk hebben we dat liedje heel snel gemaakt zonder veel na te denken. Het begon als een grap, maar het is wat uit de hand gelopen”, aldus ‘Antybanty’.

Lang liet Club Brugge deze zomer achter zich voor een overstap naar PSV. Bij zijn presentatie ging hij kort in op het nummer. “Welk lied ik draai in de kleedkamer als ik de muziek mag bepalen? Mijn eigen liedje. Waarom niet? Zelfpromotie”, zei hij met een grote glimlach. De roep om het nummer uit te brengen werd steeds groter. Donderdagavond zette lang al een teaser op zijn sociale media. “Dit wilden jullie toch? Vrijdag om middernacht online”, schreef hij bij zijn post.

@psv

🎶 Noa no 7k op je feestje 🎶

♬ Noa No 7k op je feestje - Ik Bal Je Ma ™️
Bezig met laden …