voetbalzone

Oplossing voor ongewenste Ajacied Sigthórsson dient zich aan

Bart Kruyt19 jun 2015, 07:10
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 07:10
Advertentie

Kolbeinn Sigthórsson zet zijn loopbaan mogelijk voort in Frankrijk. De aanvaller heeft nog een contract voor een jaar bij Ajax, mag vertrekken en staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Nantes. De Fransen zijn volgens De Telegraaf van plan om een bod uit te brengen.

voetbalzone

Ajax vraagt 3,5 miljoen euro voor Sigthórsson, die mede door blessureleed nooit echt is doorgebroken in Amsterdam. De IJslander heeft er vier seizoenen bij de recordkampioen op zitten en was in 80 competitiewedstrijden goed voor 31 doelpunten. Hij vierde drie landstitels met Ajax, maar kon niet voorkomen dat in het afgelopen seizoen PSV er met de schaal vandoor ging.

Onlangs meldde Real Sociedad zich nog bij Ajax voor Sigthórsson, maar de Spanjaarden stelden een ruildeal voor en dat zag Marc Overmars niet zitten. De directeur voetbalzaken wil een nieuwe spits halen voor Ajax, maar mag van de Raad van Commissarissen pas in actie komen als Sigthórsson is verkocht. Nantes eindigde in het afgelopen seizoen als veertiende in de Ligue 1.

Bezig met laden …