voetbalzone

Opvallende conclusie Sherwood: 'Ik zou geen ruimte hebben voor Kane'

Bart Kruyt11 apr 2015, 14:05
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2015, 14:05
Advertentie

Harry Kane is een lichtpuntje in een verder teleurstellend seizoen van Tottenham Hotspur en maakte in alle competities al 29 doelpunten. Tim Sherwood speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de aanvaller en komt Kane zaterdagmiddag tegen. Sherwood is inmiddels hoofdtrainer van Aston Villa en gaat met zijn ploeg op bezoek bij Tottenham.

voetbalzone

In de aanloop naar dit treffen werd Sherwood geconfronteerd met de goede cijfers van Kane. "Ik zal maar moeten proberen om hem te kopen in de zomer!", glimlachte de coach. Vervolgens kwam hij met een opmerkelijke conclusie: "Nu Christian Benteke zo gemakkelijk scoort en Gabriel Agbonlahor zo goed speelt, denk ik niet dat ik ruimte zou hebben voor Kane."

Benteke en Agbonlahor maakten samen pas zeventien doelpunten in dit voetbaljaar, maar eerstgenoemde was dinsdag nog wel goed voor een hattrick tegen Queens Park Rangers. "Kane is een goede speler en ik respecteer hem heel erg, maar hij heeft ook wel eens slechte dagen. Hopelijk heeft hij zaterdag zo'n slechte dag tegen ons", aldus Sherwood.

Bezig met laden …