voetbalzone

‘Osvaldo bedankt voor rentree in Serie A en kiest voor nieuwe loopbaan’

Bart Kruyt02 sep 2016, 16:51
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2016, 16:51
Advertentie

Het lijkt erop dat we Pablo Daniel Osvaldo niet meer terugzien in het betaalde voetbal. De aanvaller zit zonder club sinds zijn gedwongen vertrek bij Boca Juniors en Chievo Verona bood hem een mogelijkheid om zijn loopbaan nog te redden. Osvaldo wees de aanbieding van de Italiaanse club echter af, volgens Zuid-Amerikaanse media omdat hij iets heel anders wil gaan doen.

/

De dertigjarige Osvaldo zou zich volledig willen gaan richten op zijn muziekloopbaan en de aanbieding van Chievo daarom hebben afgewezen. De voetbalcarrière van de aanvaller lijkt er dus op te zitten en hij zal vooral herinnerd worden vanwege zijn vreemde gedrag. Bij Boca werd hij weggestuurd nadat hij na de wedstrijd doodleuk een sigaret opstak in de kleedkamer. Eerder waren er ook al naaktfoto’s van hem op internet verschenen.

Niet alleen bij Boca, maar ook bij de andere clubs waar Osvaldo speelde misdroeg de Argentijn zich. In 2011 sloeg hij AS Roma-ploeggenoot Erik Lamela in het gezicht, nadat deze de bal niet aan hem had overgespeeld, en in dienst van Southampton deelde hij een kopstoot uit aan ploeggenoot José Fonte. Osvaldo stond in totaal bij twaalf clubs onder contract.

Bezig met laden …