voetbalzone

Palermo: 'Ik heb altijd gezegd dat Riquelme en ik geen vrienden zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk13 apr 2010, 23:27
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2010, 23:27
Advertentie

Martin Palermo heeft dinsdag openlijk kritiek geuit op zijn collega Juan Román Riquelme. De aanvaller van Boca Juniors is niet te spreken over het feit dat de spelmaker maandag tegen Arsenal de Sarandi (4-0) niet samen met hem zijn doelpunt vierde maar juist geheel zijn eigen feestje. "Ik heb het altijd al gezegd. Ik ben geen vriend van Riquelme. Onze relatie is vrijwel nihil", stelde Palermo.

/

Palermo mag zich sinds maandag de meest productieve speler aller tijden noemen van Boca Juniors. Het record dat hij deelde met clublegende Roberto Cherro, die tussen 1925 en 1938 eindigde op 218 goals, heeft Señor Gol dankzij zijn twee treffers tegen Arsenal met 220 doelpunten nu alleen op zak. Palermo had 360 duels in het shirt van Los Xeneixes nodig om tot het nieuwe record te komen.

"Het enige wat ons bindt is het spelen van wedstrijden in het shirt van Boca Juniors", verzekerde de bonkige aanvaller. "Maar ik wil hier niet al teveel woorden over vuil maken. Het bewijs is daar. Dat heeft iedereen kunnen zien. Natuurlijk vond ik het een vreemde situatie. Ik vier mijn doelpunt altijd met degene die mij de bal gaf, maar nu was dat dus duidelijk anders. Iedereen mag zijn conclusies trekken."

Beelden vanaf 0:05 seconden:


Bezig met laden …