voetbalzone

Pastoor zwijgt over samenwerking met AZ: ‘Nu denkt iedereen daar iets van’

Peter Nusselder30 sep 2013, 10:55
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2013, 10:55
Advertentie

Alex Pastoor kreeg via Gertjan Verbeek de taak bij AZ om tegenstanders uit de Europa League te analyseren, maar nu de trainer van de Alkmaarders zondag zijn ontslag kreeg, wordt uitgerekend Pastoor genoemd als mogelijke opvolger. Die wil echter niet op reageren op de vermeende interesse.

/

“Geen commentaar. Ik doe nooit aan speculaties”, maakt de eerder dit seizoen bij NEC weggestuurde coach duidelijk in gesprek met RTV Noord-Holland. Pastoor was vrijdag nog in Alkmaar, maar meldde zich daar omdat hij voor AZ naar Griekenland was geweest om te kijken naar PAOK, komende donderdag in de Europa League te gast bij de huidige nummer acht van de Eredivisie.

“Ik heb de beelden afgemaakt en vrijdag ingeleverd”, legt Pastoor uit. “Nu denkt iedereen daar iets van, maar d’r wordt zo veel gezegd en geschreven.” Dat zijn scoutingswerkzaamheden stil zouden komen te liggen na het congé van zijn vriend Verbeek zijn volgens Pastoor onzin. “Maar los van alle andere zaken, het gaat niemand wat aan of ik nog nul of nog tien wedstrijden op de rol heb staan.”

Bezig met laden …