Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez lacht Kees Luijckx in gezicht uit: ‘Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?’

Laatste update:

Engeland heeft dit EK nog niet weten te overtuigen. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate stelde dinsdagavond andermaal hevig teleur met een 0-0 gelijkspel tegen Slovenië, maar gaat desondanks als groepswinnaar naar de achtste finales. Analist Kees Luijckx is van mening dat Southgate in de volgende wedstrijd een statement moet maken.

“Ik vind Engeland op een bepaalde manier oppermachtig, omdat ik zie dat ze individueel zoveel kwaliteiten hebben”, begint de analist in EK-praat van ESPN. “Alleen, het is een team dat elkaar niet helpt. Ze maken elkaar niet beter en iedereen speelt zijn eigen wedstrijd om te laten zien hoe goed ze wel niet zijn. De eerste helft tegen Servië (0-1 winst) vond ik ze ook heel goed, alleen daarna gingen ze smijten met krachten.”

Volgens Luijckx is de potentie van Engeland echt ongelooflijk. “Southgate kiest alleen niet zijn beste team, maar zijn beste spelers. Bellingham vind ik een speler die je op de bank kan zetten”, vervolgt de oud-prof, waarna Kenneth Perez in de lach schiet en vol verbazing reageert: “Wat?! Jude Bellingham zou jij uit de basiself halen?”

“Ja, op basis van hoe hij nu speelt zou ik dat zo doen”, reageert Luijckx. “Phil Foden speelt nu al bijna op 10, daar kan hij dan spelen. Heb je Bellingham tijdens de afgelopen duels gezien? Hij zou de allerbeste moeten zijn en hij moet zijn medespelers beter laten functioneren, maar daar is hij totaal niet mee bezig. Ook niet zonder bal. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat Southgate een statement zou moeten maken richting zijn grote spelers, zo van: ‘Als je niet doet wat ik van je verwacht, dan kom je op de bank terecht.’”

“Bellingham eruit...”, reageert Perez andermaal verbaasd. “Hoe Southgate zijn elftal wil laten spelen is zo tegen hun natuur in. Ze zakken alleen maar in, terwijl hij spelers tot zijn beschikking heeft die aanvallend echt wel wat kunnen.”

Verder viel Luijckx op dat er in de Engelse tabloids een foto van twee hele mooie vrouwen én een heel oud vrouwtje, die er wat minder goed uitzag, stond. “Daar stond bij dat Southgate altijd voor dat minder mooie oude vrouwtje koos. Daar ben ik het alleen niet helemaal mee eens. Southgate kiest eigenlijk de mooiste vrouwen, maar niet degenen die het best in bed zijn”, grapt de analist van ESPN.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat laatste stukje qua degene kiezen die wel goed in bed zijn doet Malik Tilman het blijkbaar beter dan Southgate... ik vond het maar een verwarrend betoog van Kees, vooral dat stukje over oppermachtig zijn. Niet presteren ondanks potentie is op geen enkele manier een vorm van oppermachtig zijn..

26 juni 2024 om 14:35

Dat laatste stukje over het best in bed is toch best wel leuk. Zo snapt Perez misschien wat hij bedoeld. Want Kees heeft hier gewoon een punt. Op die goal na, heeft Bellingham helemaal niets laten zien. Als je ziet wat Palmer kan brengen is dat best het proberen waard. Wellicht kan Bellingham een stukje naar achter ipv Gallagher. Met Saka, Foden en Palmer spelen er dan drie linkspoten achter Kane. Bijzonder dat ze achter Shaw dan geen fatsoenlijke linksback hebben. Want bij Trippier strookt iedere aanval. Iedere keer gaat hij met z’n rechterbeen achteruit. Mede daardoor is Engeland zo verdedigend. Zou bijvoorbeeld Saka niet op de linksback positie kunnen spelen voor de assists op Kane vraag ik me dan af.

26 juni 2024 om 14:51

Bellingham er uit is nog helemaal niet zo gek vind ik persoonlijk hij was idd erg slecht de laatste wedstrijd en Foden kan veel beter laat hem het maar eens zien op 10 aan de andere kant NL kan de tegenstander zijn laat dan Bellinham maar staan maar geef hem manddekking door Gravenberch. Ooit bij een goed Ajax tegen Dortmund was Ryan twee klassen beter dan Bellingham en wont Ajax met 4-1 in Chamions League. Daarna ging Ryan naar Bayern en Bellingham naar Real... en nu is het omgedraaid

26 juni 2024 om 15:34

Gravenberch is nooit beter geweest dan Bellingham. Ook niet omdat hij een keer een duel beter speelde.

Perez kan wel leuk lachen, maar ergens heeft Luijckx natuurlijk gewoon een punt. De beste speler s zorgen niet voor het beste team. Ik vind het bizar dat ik bij sommige teams (NL voorop) het idee heb dat de coaches tijdens de voorbereiding maar een beetje spelers zijn gaan kijken. Ze hadden de tijd moeten gebruiken om een team te maken. Bij NL zie je ook dat er totaal geen team staat, er geen vastigheden zijn en ze niet voor elkaar een stapje extra doen. Natuurlijk heeft een bondscoach niet veel tijd, maar bouw er dan aan in de jaren ervoor. Ik hoorde vanochtend ook de roep om te kijken naar de toekomst, maar dan moet je wel de komende jaren met deze vaste ongeveer 15 jongens spelen en blijven spelen. Nu wordt er steeds veel te veel gewisseld. Een goede speler, maakt nog geen goed team.

26 juni 2024 om 14:44

Ach, de standaard reactie van Perez. Iemand zegt iets waarop Perez verbaast reageert, niks nieuws onder de zon.
Bellingham eruit halen gaat inderdaad wat ver, mee eens. Maar net zoals verder al aangegeven wordt is het geen team bij de Engelsen. Als ik naar Duitsland of Spanje kijk vind ik dat veel meer een team met elkaar in plaats van elf individuen op het veld.

26 juni 2024 om 18:40

Alleen zegt Luijck dat Foden dan op 10 moet spelen, maar vergeet hij te vermelden wie er dan linksbuiten gaat spelen. Denk niet dat Gordon het daar wel enorm goed gaat doen, of dé speler is die er wel ineens een team van weet te maken.

Gelukkig hebben ze in Engeland hetzelfde probleem als in Nederland. En hebben we weer geweldige analisten die wel even gaan vertellen hoe het wel moet. Soms snap ik wel dat voetballers zo spelen als die gasten gisteren. Hier in Nederland maken we het liefst alles kapot, we zeiken over alles, het weer, verkeer en zeker over Oranje. Ik denk dat Bellingham ook de druk niet aankan zoals onze Joey Veerman. Is toch complete onzin dat die gasten opeens allemaal niet meer kunnen voetballen. Allemaal individuen die bij hun clubs, zowel in het Nationale team van Engeland als die van Nederland opeens niet kunnen presteren, maar bij de clubs toppers zijn. Bellingham bij Real, van Dijk bij Liverpool, etc... etc... Dus dan moet het toch de coach zijn die het niet kan samensmeden. Triest dat het dan ten koste moet gaan van goede spelers die nu een lading van kritiek moet verduren.

Wordt spannend wie de prijs slechtste bondscoach van het EK gaat winnen, gaat tussen Koeman en Southgate.

26 juni 2024 om 15:32

Deschamps is ook nog niet echt overtuigend gestart. Ze hebben pas 1 goal zelf gemaakt, uit een penalty. 0 veldgoals zelf gemaakt met een selectie als die van Frankrijk, dan doe je het misschien nog wel slechter dan Koeman en Southgate.

26 juni 2024 om 17:48

Juist, zet Deschamps ook maar in dat rijtje

Bellingham is heel erg bezig met Bellingham en minder met het team. Foden idem. Je kan ze niet allebei opstellen, althans een trainer als Southgate kan dat niet.

Southgate is net zo bagger trainer als Koeman alleen stelt Southgate wel zijn beste spelers op .
Alleen zet Southgate zijn spelers op de verkeerde posities en Koeman zet ze op de bank .

26 juni 2024 om 14:32

Als Southgate zijn beste spelers opzet, waarom speelt een Trippier dan, lol?
Trent op de RB en Walker op LB. Bellingham rijtje naar achter en Palmer of Gordon erin en klaar.

Bellingham is toch ook alleen met zichzelf bezig. Ik snap Luijckx best wel hoor, al zou ik Bellingham gewoon een linie terughalen.

Hij komt toch al regelmatig de bal halen voor zijn jaartje Madrid heeft hij gewoon vaak genoeg CM, zelfs DM of LM gespeeld hã©... Dus kom niet aan met die onzin dat hij persã© op 10 of als (schaduw)spits moet spelen....

Gordon - Foden - Saka met Kane ervoor. Verder Bellingham Rice erachter en achterin zou ik Trippier ook eruit halen.

Walker doet toch niet aan overlap, dan zet je hem maar LB neer met zijn snelheid.

En dan zou ik Kane nog de kans geven want is aanvoerder topscorer hij speelt nu ook met geen diepgang in het elftal hã©.

Anders had ik ook nog Watkins de kans gegeven. Die had met 1 diepe loopactie al enorm veel dreiging in de vorige pot (voor Slovenie)...

Enige minpunt is dat Palmer dan niet speelt. Al zou je die ook nog i.p.v. Gordon op kunnen stellen, maar dan zal een Saka meer op links uitkomen gok ik, want Palmer op links is ook te eentonig.

PS:
Gister in de wedstrijd ook nog extra op Jude gelet. Hij kwam sjokte maar wat naast Harry Kane. Zet hij ook een paar keer dom druk in zijn eentje en dan drait hij zich om en dan: handjes de lucht in en mekkeren op de medespelers... Kijk eerst of wacht op een seintje m.b.t. druk zetten? Tenzij je de bal kan hebben...

En ook een keer drukzetten om vervolgens er niet bij te komen en dan schoorvoetend een trappende beweging op het veld maken. Alsof hij een klein kind was zeg.

Pickford
Trent
Stones
Guehi
Walker
Bellingham
Rice
Saka
Foden
Gordon
Kane

Ja leuk hoor die kritiek op andere teams, bij ons gaat het wel een stuk beter. Heel de voorbereiding zijn er 2 hele belangrijke vraagstukken die opgelost moesten worden...wie gaan we opstellen naast de beste nederlandse voetballer die meer dan 1 jaar niet in het elftal gespeeld heeft(frenkie) en uiteindelijk ook tijdens de EK niet speeld en dan de 2e discussie punt...haarband van Depay dat hij de beste is die je hebt dat maakt niet zoveel uit!
Maar uiteindelijk plaatst die waardeloze Engelse team zich als 1ste en die Topvoetballers vans zich als 3e

Foden op 10 en Bellingham op 8 zo moeilijk is het toch niet?

Southgate heeft best hetzelfde probleem als Koeman, hij pleurt ook maar 11 spelers bij elkaar en verwacht dan dat ze vanzelf wel op een leuke manier gaan voetballen. Het is nog maar enorm de vraag of het spel ook echt beter zou worden als ze wel de juiste namen op het veld zetten.

Er lopen veel teveel spelers daar bij Engeland rond die enkel en alleen met zichzelf bezig zijn en gewoon veel te weinig brengen dit toernooi. Geen team heeft zo'n lage xG bij elkaar gespeeld als de Engelsen en dat mag je de mensen voorin wel aanrekenen. Ik denk dat je er al enorm goed aan zou doen door Gordon en Palmer te laten starten en dan aan je backs op te dragen dat ze ook eens voor een overlap moeten gaan. Ik vind Bellingham en Saka dusdanig slecht spelen dat je ze zonder al teveel problemen kunt wisselen en gewoon lekker vanaf de bank kunt laten spelen. Kane in de spits met achter hem van links naar rechts Gordon, Foden en Palmer.

Maar zoals gezegd, je schiet er niets mee op zolang je de tactiek niet aanpast en meer gaat vragen van de spelers achter de voorste 4. Bellingham zou je in een soort box-to-box naast Rice neer kunnen zetten, maar ik heb een beetje het idee dat hij zich de grote ster van dit elftal waant en dat hij het niet eens is met de beslissing om hem niet de centrale figuur te maken! Wat mij betreft mag hij inderdaad de volgende wedstrijd op de bank beginnen!

Ramsdale (Pickford wordt je zenuwachtig van)
Walker
Stones
Guehi
Alexander-Arnold
Rice
Bellingham
Foden
Saka
Kane
Palmer

Laat de voorhoede maar lekker rouleren vanaf de zijkanten en 10 positie.

26 juni 2024 om 15:14

Pickford wordt je zenuwachtig van, true. Maar denk dat je dat ondertussen ook van Ramsdale zal worden. Die heeft al zo lang niet gespeeld en de laatste pot die hij speelde stond hij al stijf van de zenuwen leek het wel...

Leek wel alsof die Kees wat teveel had gedronken, zelden zo'n onzinnig en warrig verhaal gezien door een analist de afgelopen tijd.

Daarnaast is Southgate gewoon bagger heeft weinig met Bellingham te maken, heeft er gewoon geen team van kunnen maken, overigens bij meerdere teams momenteel het geval.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren