Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Zet druk op hem en hij raakt in paniek... Het is geen Frenkie de Jong’

Laatste update:

Kenneth Perez vindt dat PSV het in aanvallend opzicht uitstekend gedaan heeft bij zijn opening van de Eredivisie tegen FC Utrecht (2-0 winst). De Deen ziet echter nog volop kwetsbaarheden in het elftal van Peter Bosz en kijkt daar met name het middenveld op aan. Perez vindt dat Joey Veerman 'veel te veel' balverlies leed, die bij momenten grote kansen voor Utrecht inleidden.

PSV won via een schitterend doelpunt van Noa Lang vlak voor rust en een goal van Yorbe Vertessen diep in de tweede helft. "Het is een goede overwinning van PSV, maar nog niet alles klopte", zegt Perez bij ESPN. "Utrecht kreeg een aantal hele grote kansen, bijvoorbeeld voor Marouan Azarkan op het laatst." Die enorme kans kwam voort uit knullig balverlies van Ibrahim Sangaré. Azarkan weigerde breed te leggen op zijn ploeggenoten en vuurde naast. "Ook Anastasios Douvikas heeft voor rust grote kansen gehad."

Bosz is met drie zeges in de eerste drie officiële duels fantastisch begonnen bij PSV, maar volgens Perez is er nog werk aan de winkel. "Het zit nog niet helemaal lekker bij PSV, maar goed, we zitten in de eerste wedstrijd. PSV wil aanvallen, en dat is leuk om naar te kijken, maar als je dan balverlies lijdt... Dan is dat een risico. Vandaag vond ik dat het middenveld veel te veel balverlies leed."

"Dat gaat om Sangaré, maar ook Veerman...", aldus Perez. "Veerman is écht goed als hij helemaal vrij is, maar zodra er druk op komt, dan raakt hij ook in lichtelijke paniek. Dan raakt hij echt heel veel ballen kwijt, dan moet je echt goed staan als ploeg. Dat is al langer gaande bij Veerman: als hij echt goed onder druk wordt gezet, dan heeft hij niet de versnelling die Frenkie de Jong bijvoorbeeld heeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Kwam tegen Feyenoord anders prima onder de druk uit maar misschien zegt dat meer over ons middenveld op moment

12 augustus 2023 om 21:09

Zegt meer iets over Perez. Heb hem zelden positief over Veerman gezien.

12 augustus 2023 om 21:20

Slot vind ook dat hij het verschil maakte

Speelt een keer een mindere wedstrijd en kan opeens niet meer onder druk voetballen? Vaak is onder druk de vrije man vinden juist een van zijn sterkere punten.

12 augustus 2023 om 19:17

Precies dat. Vandaag was het matig maar obv 1 wedstrijd conclusies trekken schijnt een kwaliteit te zijn die je moet hebben voordat je analist kan worden...

12 augustus 2023 om 19:44

Dit is niet de 1e keer, liet vorig seizoen ook veel steken vallen op verdedigend gebied, aan de bal is het een hele goede speler. Als je dit met andere spelers kunt opvangen is het geen probleem maar het is tot nu toe wel een manco.

Als we elke speler met Frenkie de Jong gaan vergelijken zijn er ook wel weinig die dat wel gaan winnen. Beetje een kansloos vergelijk. Beoordeel die jongen eens op wat hij wel doet, kijk of dat een sterk genoeg wapen is waarna je een ander z'n negatieve punten op laat knappen.

Zo ingewikkeld is het niet. Joey is prima uit de zomerstop gekomen, daar verdient hij mooie credits voor.

Mee eens, en Noa Lang is goed, maar het is geen Mbappe. Al met al denk ik niet dat psv de CL gaat winnen. Voor de Eredivisie zijn het daarentegen gewoon toppers.

13 augustus 2023 om 10:04

Winnen hoeft ook niet. Een mooie CL campagne zou me al meer dan tevreden stellen.

Veerman heeft inderdaad niet de handelingssnelheid van Frenkie wanneer hij onder druk wordt gezet. Maar vind die Veerman wel een topper hoort. Heerlijke techniek!

Dit zijn exact dezelfde teksten die Perez vorig seizoen over Kokcu had. Als het ook zo uitpakt gaat Veerman een uitstekend seizoen tegemoet. Vind het een klasse speler die groeiende is.

Makkelijk scoren inderdaad. Frenkie is dan ook niet voor niks basis bij Barcelona.

Heeft Perez dat gezien dan? Hij zat met z'n collega van ESPN Milan van Dongen op z'n telefoon veelal de 2e helft.

Mooi in beeld gebracht, tevens bij ESPN. Zeer professioneel

Leuk om iedere keer dat Azarkan moment erbij te halen maar die stond gewoon buitenspel. Bij een doelpunt gewoon door de VAR afgekeurd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren