voetbalzone

PSG valt tegen: ‘Ons gesprek is ook vreemd, we zijn niet in een restaurant'

Tim Siekman25 okt 2018, 10:58
Laatst bijgewerkt: 25 okt 2018, 10:58
Advertentie

Paris Saint-Germain had het woensdagavond zwaar tegen Napoli in de Champions League. De Franse topclub moest alles uit de kast halen om in eigen huis een 2-2 gelijkspel te realiseren. Na afloop reageerde trainer Thomas Tuchel ietwat geïrriteerd toen de Duitser van een journalist de stelling kreeg voorgeschoteld dat PSG moet meedoen om de Champions League-winst.

“Ik heb het je al verteld. Gisteren (dinsdag, red.) zei jij dat wij de favorieten waren en ik antwoordde dat wij dat niet zijn”, wordt Tuchel geciteerd door verschillende media, waaronder Goal. “Je moet me geloven, want zo zit het.” De journalist in kwestie nam tijdens de persconferentie geen genoegen met het antwoord van de oefenmeester.

“Maar kijk eens naar de honderden miljoenen euro's die jullie hebben geïnvesteerd om de Champions League te kunnen winnen? Dat is toch een beetje vreemd om dat dan te zeggen?”, zo klonk het. Tuchel reageerde vervolgens fel: “Oké, dat is jouw argument. Maar ons gesprek is ook een beetje vreemd. We zijn niet in een restaurant.”

“Jij vraagt mij iets en ik geef jou mijn mening. Jij moet mijn mening gewoon accepteren, niet?”, aldus Tuchel. PSG staat momenteel fier aan kop in de Ligue 1, maar in de Champions League wil het niet echt vlotten dit seizoen. De Fransen staan met vier punten uit drie duels op de derde plek in Groep C en hebben één en twee punten minder dan respectievelijk Napoli en Liverpool.

Bezig met laden …