voetbalzone

PSV presenteert ‘dubieuze’ nieuwe eigenaar van skybox in Philips Stadion

Mart Oude Nijeweeme10 nov 2023, 05:57
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:44
Advertentie

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een wel heel bijzondere nieuwe skybox-eigenaar bij PSV.

De Eindhovenaren hebben namelijk Ferry Bouman gepresenteerd als trotse nieuwe eigenaar van een skybox in het Philips Stadion, zo valt te zien op de officiële kanalen van de club. Bouman, het Netflix-karakter dat wordt gespeeld door PSV-fan Frank Lammers, is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire personages in de Nederlands-Belgische seriegeschiedenis.

De presentatie is onderdeel van een marketingcampagne om nieuw werk onder de aandacht te brengen van Netflix: Ferry de Serie. In de nieuwe productie is Bouman wanhopig op zoek naar geld en krijgt hij een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. In totaal telt de serie acht afleveringen.

Eerder was Bouman te zien in de succesvolle Netflix-serie Undercover. Daarin speelde hij een drugsbaron, die op de huid werd gezeten door twee undercoveragenten. Zij leidden een dubbelleven en infiltreerden in de organisatie van Bouman, door onder meer bij hem op de camping te gaan wonen, met als doel hem uiteindelijk te ontmaskeren.

Bezig met laden …