voetbalzone

Riquelme: 'Laatste aanbieding van Boca Juniors was om te lachen'

Daniel Cabot Kerkdijk23 jul 2010, 15:40
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2010, 15:40
Advertentie

Boca Juniors en spelmaker Juan Román Riquelme zijn het nog altijd niet eens over een contractverlenging van de 32-jarige middenvelder. Hoewel trainer Claudio Borghi beweert dat er bijna overeenstemming is over een nieuw contract, denkt Riquelme daar anders over. “Ik ben niet blij dat de trainer van Boca zegt dat mijn situatie verbeterd is”, zei de Argentijn aan Radio La Plata.

/

Riquelme, die sinds 2006 weer bij Boca Juniors speelt, denkt dat een contractverlenging voorlopig er niet in zit. “Ik wil dit oplossen, maar de aanbieding die ik maandag kreeg was om te lachen. Het verschil tussen de club en mij gaat over de contractvoorwaarden.” Riquelme wil nog vier jaar blijven bij Boca, terwijl de clubleiding aan een kortere verblijfsduur denkt.

Om duidelijkheid te verschaffen heeft de voormalig speler van Barcelona en Villarreal gereageerd op de woorden van Borghi. “Sinds maandag, na het laatste gesprek met mijn zaakwaarnemer, is het alleen maar slechter gegaan met de onderhandelingen. Het brengt mensen in verwarring om te zeggen dat de deal voor 99 procent rond is”, aldus Riquelme.

Bezig met laden …