voetbalzone

Riquelme sloeg bod van Spurs af

28 nov 2007, 17:50
Laatst bijgewerkt: 28 nov 2007, 17:50
Advertentie
Juan Roman Riquelme is erg gelukkig dat hij terug mag naar zijn vaderland. De middenvelder van Villareal, die momenteel de puntjes op de i van zijn contract met Boca Juniors zet, onthulde vandaag in de Spaanse sportkrant Marca dat hij een bod van Tottenham Hotspur naast zich neer heeft gelegd.

“Ik wil de Spurs graag bedanken voor hun interesse, maar mijn familie en ik willen graag naar huis", begon een dankbare Riquelme. "Ik ben een simpel man en het enige dat ik wil is gewoon elke zondag voetballen”, aldus de Argentijn die in onmin raakte met Villareal-trainer Manuel Pellegrini.

Niet alleen heimwee speelde een rol in de transfer van de creatieve middenvelder. “Deze overstap geeft me de mogelijkheid me weer in de picture te spelen voor het WK. Dat is mijn grootste motivatie.” Aan het einde van het interview geeft Riquelme nog eens aan hoe graag hij wilde verkassen.

“Ik wil dat de mensen weten dat van de drie betrokken partijen ik het meeste inlever voor deze overstap. Ik heb Boca Juniors voorgesteld een jaar lang zonder salaris te spelen. En ik heb Villareal gezegd dat ze me niet hoeven te betalen voor het anderhalve jaar dat mijn contract nog duurde.”
Bezig met laden …