voetbalzone

Robben: ‘Ik voelde me dood vanbinnen, compleet verwoest’

Thijs Post17 jun 2015, 15:22
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2015, 15:22
Advertentie
voetbalzone

Arjen Robben was afgelopen seizoen nauwelijks te stoppen, tot een blessure roet in het eten gooide. Plots begon Bayern München stroef te draaien en liep men de eindwinst in de DFB Pokal mis en werd men uitgeschakeld in de Champions League. Robben vindt het mooi om te lezen dat de media de uitschakelingen van der Rekordmeister voor een groot deel toeschreven aan het gemis van zijn persoon.

“Natuurlijk is het een compliment om overal te lezen en horen hoeveel ik word gemist in het team”, laat Robben optekenen in 11Freunde. Desondanks baalt Robben van zijn blessure: hij zegt dat hij liever verliest dan dat hij geblesseerd moet toekijken.

Robben was in maart juist hersteld van een buikblessure, maar toen hij terugkeerde in de ploeg raakte hij direct weer geblesseerd. Dat gebeurde in de DFB Pokal, in de halve finale tegen Borussia Dortmund. “Op zo’n moment zit een speler volledig in zijn eigen wereld. Ik wist meteen dat er iets mis was. Ik voelde alleen maar leegte en voor een moment voelde ik me dood vanbinnen. Compleet verwoest.”

Bezig met laden …