voetbalzone

Santiago Gimenez deelt cryptische boodschap: ‘Binnenkort speel ik met de beste’

Jeroen van Poppel23 okt 2023, 23:31
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:18
Advertentie

Santiago Gimenez lijkt helemaal klaar voor het cruciale Champions League-duel met Lazio. De 22-jarige topschutter van Feyenoord kwam maandagavond laat met een update op zijn Instagram Stories, waaruit kan worden afgeleid dat de Mexicaan fit is voor de belangrijke thuiswedstrijd van woensdag.

"Ja... Binnenkort speel ik mee met de besten", schrijft Gimenez enigszins cryptisch bij een selfie op Instagram. De spits viel zaterdag na een vervelende tik van Nicolas Isimat-Mirin op zijn enkel geblesseerd uit in de glansrijk gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse (4-0 winst).

Arne Slot was direct na afloop van het duel, waarin Gimenez een doelpunt en een assist voor zijn rekening nam, al hoopvol over het meespelen van de sterspeler in de Champions League.

voetbalzone

"Het is altijd beter dat je een schop krijgt dan dat je je enkel dubbel gaat of je knieband verdraait", aldus Slot. "Dit is wel pijnlijk, maar ik heb wel goede hoop dat hij er woensdag gewoon bij is."

Gimenez staat daarmee voor zijn officiële debuut in de Champions League. Door een schorsing moest de aanvaller de eerste twee groepswedstrijden van Feyenoord missen. De Rotterdammers wonnen thuis van Celtic (2-0) en gingen daarna nipt onderuit bij Atlético Madrid (3-2).

Luka Ivanusec
Er is meer goed nieuws voor Feyenoord, want ook Luka Ivanusec kan tegen Lazio spelen, zo meldt 1908.nl. De linksbuiten, die afgelopen zomer overkwam van Dinamo Zagreb, liep een maand geleden tegen Celtic een enkelblessure op.

Ivanusec werd de afgelopen weken op links vervangen door Igor Paixão. De verwachting is dat Ivanusec woensdag tegen Lazio op de bank begint. De wedstrijd begint om 18:45 uur in een uitverkochte Kuip.

Bezig met laden …