voetbalzone

‘Sigthórsson rondt maandag transfer naar Frankrijk af’

Gijs Freriks28 jun 2015, 21:35
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2015, 21:35
Advertentie

Kolbeinn Sigthórsson staat op het punt om zijn transfer naar FC Nantes af te ronden. Franse media melden zondagavond dat de aanvaller maandag in West-Frankrijk wordt verwacht en hij zal dan vermoedelijk ook zijn contract tekenen. De clubs zouden al een akkoord hebben bereikt over een transfersom van drie miljoen euro.

voetbalzone

De 25-jarige Sigi heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer, maar heeft geen uitzicht op een basisplaats en mag derhalve vertrekken. De IJslander heeft er vier seizoenen bij de recordkampioen op zitten en was in 80 competitiewedstrijden goed voor 31 doelpunten. Hij vierde drie kampioenschappen in Amsterdam.

Bij Nantes moet Sigthórsson de concurrentie aangaan met onder anderen Yacine Bammou. De Poolse voorzitter Waldemar Kita zei vrijdag nog dat hij goede hoop had op de komst van de ex-speler van AZ: “We hopen het eerdaags af te ronden. Hij neemt kracht, techniek en ervaring mee”, sprak hij in de Franse pers. Nantes legde eerder al onder anderen het Braziliaanse middenvelderstalent Adryan op huurbasis vast.

Bezig met laden …