Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Bergwijn zorgt voor boosheid op training Nederlands elftal na harde tackle op enkel van collega-international

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft zaterdagmiddag om 16.00 uur een uitlooptraining gehad na de doelpuntloze remise tegen Frankrijk van vrijdagavond. De basiself zat langs het veld op een hometrainer, terwijl de reserves een normale training afwerkten. Daarbij ging Steven Bergwijn over de schreef.

Noa Vahle doet zaterdagavond in Vandaag Inside Oranje verslag van de training van Oranje. Volgens haar ging het er tijdens een positiespel bij de reserves af en toe ‘best fanatiek aan toe’.

“Zo ook Steven Bergwijn, die zich natuurlijk in de kijker probeert te spelen bij bondscoach Ronald Koeman”, zegt Vahle. "Dat deed hij zaterdagmiddag alleen niet helemaal op de juiste manier. Hij ging namelijk vol door op de enkel van Micky van de Ven.”

De linksback van Oranje was daar niet blij mee, zo laat Vahle weten. “Ik begrijp de reactie van Micky wel. Zo’n actie zal je maar het EK kosten. Steven Bergwijn heeft wel zijn excuses aangeboden.”

Bergwijn kwam tijdens de eerste twee groepsduels van Oranje nog helemaal niet in actie, terwijl Van de Ven tegen Polen (1-2 winst) vier minuten voor tijd mocht invallen.

Verder viel Vahle op dat Koeman een een-op-eengesprek van een kwartier had met Memphis Depay. "Dat deed hij in een tent naast het trainingsveld, dus wij konden dat als pers moeilijk zien. De vraag is waar ze het over hebben gehad. Mogelijk over de wedstrijd van gisteren (vrijdag, red.), waardoor Memphis felle kritiek heeft gekregen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Steven zal wel gefrustreerd zijn als reserve speler. Dit vind ik zo stom als op medespeler zo hard in gaat . Zo een risico mag Bergwijn niet nemen.

22 juni 2024 om 23:47

Dat risico MOET iedere speler nemen. Je traint alsof je een wedstrijd speelt, alleen met die instelling wordt je scherp en beter. Als je coach je nodig heeft moet je er staan en dat doe je niet als je traint als mietjes. Tis wat anders als je iemand een doodschop geeft. Maar iemand blesseren omdat je net iets te laat bent gebeurt elke wedstrijd tig keer.

23 juni 2024 om 00:07

Een betere reactie kon ik zelf niet geven. Het valt me op dat men alles rondom spelers als Bergwijn maar negatief wil uitleggen of interpreteren. Een fout maken door juist (misschien teveel) bewijsdrang is zeer menselijk.

23 juni 2024 om 00:49

Eng mannetje nog wel? Je hebt amper context, noch beelden, en dit is je conclusie?

23 juni 2024 om 06:44

Wat een onzin, een ongeluk kan gebeuren natuurlijk, maar topsporters kunnen echt wel inschatten of ze een enkel vol gaan raken of niet. Er is een reden dat spelers veel vaker geblesseerd raken in een duel tijdens een wedstrijd, dan in een duel op de training. Als iedereen de training zou doen, zoals ze een wedstrijd zouden spelen, houd je geen fitte spelers meer over.

23 juni 2024 om 00:08

Ik heb niks met Bergwijn, maar het is juist goed als je op het scherpst van de snede traint. Dit moet vollebak en dan kan een tackle wel eens gebeuren.

23 juni 2024 om 00:49

Hij kan gewoon het grote mannen voetbal niet meer bij benen en dan kom je kwa snelheid te laat in een duel en kom hij met zulke acties

Ja hij moet ook z'n energie ergens in kwijt.. Logisch, maar dan niet bij Mickey onze eerste backup! Storm in een glas water, laten we blij zijn dat er iig fanatiek getraind wordt

23 juni 2024 om 08:12

Bij Ajax was hij zn energie al kwijt toch?😉

Het is topsport dit hoort erbij. Wanneer met halfbakken traint ga je zo naar huis.

Waarom zou je dit überhaupt vertellen, het heeft totaal geen meerwaarde.

Er word dus gewoon fel getraind wat goed is, en dan kan er zo iets gebeuren toch.
Excuses aangeboden, niemand geblesseerd en door…

23 juni 2024 om 10:31

Omdat het te goed gaat bij het Nederlands elftal. Resultaten zijn tot nu toe prima, geen incidenten... tja dat is natuurlijk saai voor de media. Nu hebben ze eindelijk iets wat ze uit kunnen vergroten.

Het is ook nooit goed bij de journalisten.
Speler gaat ervoor niet goed ,zo krijg je blessures speler houdt in ,er word te slap getraind geen beleving bij de speler.
Misschien moeten wij supporters ook vragen om vervanging van de journalisten ,omdat wij vinden dat ze hun werk niet serieus nemen.

Lekker fel aan het trainen. Alleen maar goed! Slaat nergens op dat mensen daadwerkelijk denken dat dit met frustratie ofzo te maken heeft. Alsof hij Van de Ven wilt blesseren ofzo. Is topsport en dit hoort er eenmaal bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren