Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeroen Stekelenburg roept irritatie op bij Memphis Depay: ‘Ik vind dit een rare vraag’

Laatste update:

Memphis Depay kan een vraag van Jeroen Stekelenburg zondagochtend niet helemaal waarderen. Op de persconferentie van Oranje krijgt de aanvaller de vraag van de NOS-verslaggever of het voor Memphis voelt alsof hij zich in het hol van de leeuw bevindt, in de persruimte. Memphis geeft aan dat hij dat een beetje een rare vraag vindt.

Twee dagen voor de wedstrijd tegen Roemenië in de achtste finale van het EK schuiven Memphis en Denzel Dumfries aan op de persconferentie om de aanwezige media te woord te staan. Stekelenburg is de eerste die een vraag mag stellen.

“Hoe is het om hier te zijn? Voelt het een beetje als het hol van de leeuw voor jou?”, vraagt hij aan Memphis. “Dit? Hoezo?”, reageert de nummer twee op de topscorerslijst aller tijden van Oranje enigszins verbaasd.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Er is toch altijd een beetje een spanningsveld tussen jou en de media?”, aldus Stekelenburg. Daar reageert Memphis weer op: “Ik vind dit een beetje een rare vraag. Volgens mij sta ik jullie altijd gewoon normaal te woord, kom ik al twee of drie keer naar de studiosessies na de wedstrijd, en ben ik ontspannen. Dus ik begrijp je vraag niet.”

Vervolgens besluit Stekelenburg verder te gaan over een ander onderwerp: kritiek. Wordt het voor Memphis makkelijker om daarmee om te gaan nu hij ouder wordt? “Ja, tuurlijk”, aldus de 95-voudig international. “Ik denk dat het makkelijk is als een persoon zelf kritisch is, dat hij het dan ook kan verwachten van anderen. Dan kan je het jezelf inbeelden, en dan blijf je altijd bij je eigen standpunt en wat jij zelf van de wedstrijd vond. Wij analyseren de wedstrijd zelf ook, en kijken wat je beter kunt doen. Dat komt ook met leeftijd. Ik speel al tien jaar voor het Nederlands elftal, dus ik ben wel het een en ander gewend.”

Tot slot gaat Stekelenburg in op het toernooi dat Memphis tot dusver speelt. Met name tegen Polen en Frankrijk kreeg de aanvaller flink wat kritiek, maar tegen Oostenrijk leek het al wat beter te gaan.

Memphis kan zich daar wel in vinden. “Nogmaals: ik denk dat als je in de eerste wedstrijd van het toernooi een goal maakt, je ook een goede wedstrijd speelt. Het moet beter natuurlijk, maar de laatste wedstrijd was ik tevreden en won ik m’n duels. Ik kwam vrij weinig aan de bal, het was ook een moeilijke wedstrijd voor ons als team. Dus in de spits heb je het ook moeilijk, dat voel je. Maar goed, ik denk dat het vanaf hier alleen beter kan.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemde situatie creëert die Stekelenburg weer. Vind het sowieso maar een heel matige verslaggever. Wat wil hij nou met zo'n vraag?

30 juni 2024 om 11:18
0

Sowieso belachelijk dat de NOS van ons belastinggeld niet een paar fatsoenlijke verslaggevers weet te contracteren. Schreuder spant de kroon, maar deze knakker heeft soms ook echt idiote vragen.

30 juni 2024 om 11:23
0

Welke journalisten zijn tegenwoordig overtuigend dan? Ik heb kritiek op elke journalist voorbij zien komen. Dus je kan nooit een journalist hebben die iedereen tevreden houdt.

30 juni 2024 om 11:23
0

Heeft misschien te maken met het feit dat de NOS veel minder geld krijgt dan gewoon is voor een publieke omroep. Als je een dubbeltje betaalt zit je niet op de eerste rang. Ons belastinggeld GAAT niet naar publieke omroep, sport, kunst of cultuur. Nou ja, bijna niet.

30 juni 2024 om 11:44
0

Als je iets kan dan ga je toch geen voetballers interviewen in zo'n perszaal?

30 juni 2024 om 11:46
0

Wout weghorst heeft Stekelenburg op zn loonlijst staan zo te lezen

30 juni 2024 om 11:47
0

Maar diezelfde NOS kan wel een Donnie naast voetbalicoon Marco van Basten zetten op 1 van de belangrijkste voetbaltoernooien. Donnie en een dag later die vrouw met haar rare uitspraken (hitler, vs enzovoort). Kosten ook gewoon geld.

Daarnaast; hoeveel (voetbal)interviewers zijn er nu eigenlijk op de buis? Een handjevol bij NOS, ESPN en RTL enzo maar dan houdt t toch ook wel op? En die zitten er ook meestal jarenlang. Er zal vast elk jaar wel nieuwe aanwas van interviewers zijn die wel relevante vragen kunnen stellen.

30 juni 2024 om 12:22
0

Tja, de commerciã«le zenders kunnen voor veel meer geld ook geen fatsoenlijke journalist neerzetten. Overigens heeft de NOS met Frank Heinen verreweg de beste voetbaljournalist. Alleen werkt die achter de schermen. Maar niet getreurd als Geert zn in krijgt gaat de hele NPO weg en kijken we voortaan allemaal alleen nog maar te dikke B-sterren proberen af te vallen terwijl ze foto's maken en dansen op het ijs in een vermomming.

30 juni 2024 om 12:06
0

Het lijkt er op dat de Nederlander journaille er alles aan doet om de irritatie van de spelers in ieder geval zo hoog mogelijk te krijgen en positivisme meteen de kop in te drukken.

30 juni 2024 om 12:57
0

Dit dus. Volgens zijn er te veel pers momenten. Laat de spelers en staf zich lekker in alle rust voorbereiden ipv die negativiteit in de persconferenties.

30 juni 2024 om 13:28
0

Er zijn niet te veel persmomenten. Er zijn te veel pers medewerkers die domme vragen stellen. Hij (mag) stelt 3 vragen waar er 2 hopeloze onzin en stemmingmakende zijn. Dan is het dus vooral irritant dat ze niet iets neutraal/positieve vraag stellen die toch interessant is. Kennelijk is alle creatieve geachte alleen op het negatieve gericht… dat is wat er mis is.

30 juni 2024 om 14:05
0

Dat idee heb ik ook. Je kunt het ook geen journalisme noemen. Werkelijk ieder willekeurig persoon kan dit, waarschijnlijk nog beter ook. Sowieso heb je het idee dat journalistiek op sterven na dood is tegenwoordig.

30 juni 2024 om 12:08
0

Stekelenburg is ook een parodie op een verslaggever, een beetje een carnaval-versie.

1 juli 2024 om 21:17
0

Je kunt echt zien dat het een protégé is van Bert Maalderink. Ik denk dat hij daardoor ook alle lullige klusjes moet doen bij NOS, daar hebben ze het al lang in de gaten

30 juni 2024 om 12:29
0

Ik dat Jeroen Stekelenburg te veel voetbalzone comments leest..

Wel fijn dat het vooral over Memphis gaat, en hij vaak het woordje IK mocht zeggen, dit doet zijn eigen ego en vertrouwen goed en kunnen we een Memphis verwachten die tegen Roemenie een hoofdrol gaat op heffen! Nu nog de vraag op wat voor wijze dit gaat gebeuren...

30 juni 2024 om 11:22
0

"media stelt vragen aan Memphis over Memphis"

Vetbalkenner66: "zie je wel, Memphis denkt alleen aan zichzelf!"

30 juni 2024 om 11:44
0

Ik zeg niet dat die alleen aan zijn eigen denkt ,, ik zeg alleen dat het hem goed doet. Ik zeg ook niet dat het een slecht mens is, alleen dat dit hem goed doet ,, snap je afkeur niet op mij?

30 juni 2024 om 22:12
0

Depay heeft in de grootste stadions op aarde gespeeld. Dat is een hol van de leeuw. En dan denkt deze journalist dat zijn perszaal een hol van dr leeuw is. want een narcist is die journalist toch.

30 juni 2024 om 11:23
0

Hoofdrol opheffen? Vertel eens, hoe gaat dat in z’n werk?

30 juni 2024 om 11:58
0

@picolini

Door het meest benoemd te worden, door het meest in beeld gebracht te worden ...

30 juni 2024 om 12:06
0

En overal op het veld de bal te eisen om er vervolgens niet zo veel mee te doen...

30 juni 2024 om 12:16
0

Haha in top wedstrijden en eind toernooien helemaal eens

30 juni 2024 om 12:36
0

@vetbalkenner66: ik vermoed dat Cipolloni de vraag stelt omdat je een hoofdrol opeist en niet opheft. En dat hij daarom vraagt hoe je een hoofdrol op kunt heffen... Am I right? @Cipollini

30 juni 2024 om 11:25
0

Ik heb de beste man mogen ontmoeten en het is echt een van de grootste schatten in de voetbalwereld. Hij heeft een hart van goud nam 30 minuten de tijd om te praten, dus voordat je wat zegt misschien eerst even nadenken. Wat is het toch met dat onderbuikgevoel van iedereen.

30 juni 2024 om 11:28
0

Ik heb nog nooit iemand uit de voetballerij een slecht woord over Memhpis horen zeggen, zijn vooral de 'normale' Nederlanders die dat doen.

30 juni 2024 om 11:31
0

Zo, na 30 min kom je er al achter dat dit een van de grootste schatten is van de voetbalwereld? Dat hij een hart van goud heeft? Mijn god zeg

30 juni 2024 om 11:39
0

Joh, hij heeft hem ontmoet en 30 minuten mee gepraat. Dan vindt hij hem een schat van een mens, dat is toch mooi. Typisch weer om zelfs hier iets negatiefs van te maken.

30 juni 2024 om 11:42
0

"Een van de grootste schatten in de voetbalwereld"jij kent de gehele voetbalwereld ?

30 juni 2024 om 11:47
0

Ik had persoonlijk gewoon bedankt voor het NL elftal. Weet iemand wat ze eigenlijk verdienen met zo een toernooi? Ik kan me niet voorstellen dat het grote bedragen zijn. Memphis, van Dijk en een aantal anderen hadden al de handdoek in de ring moeten gooien.

30 juni 2024 om 11:51
0

Wat stellen we ons allemaal ongelooflijk aan over Memphis zeg. Welke voetballer neemt nou 30min de tijd om met iemand te praten? Dat is toch gewoon mooi dat hij dat er voor over heeft

30 juni 2024 om 11:52
0

Ja heb vanuit mijn vak met veel mensen uit de voetbalwereld mogen werken dus ja zo beoordeel ik dat

30 juni 2024 om 12:03
0

Oke dus je maakt zelf ook gradaties uit je eigen ervaringen, betekend niet dat iedereen hem dan de grootste schat uit de voetbalwereld moet vinden ..

30 juni 2024 om 12:10
0

En jij hebt hem helemaal niet ontmoet. Dan geloof ik hem eerder dan jij met je negatieve gezeur.

30 juni 2024 om 12:18
0

Als iemand criminelen beschermt zegt dat genoeg over jou als persoon.

30 juni 2024 om 12:19
0

Ik praat zo vaak langer dan 30 minuten met iemand waar ik ook niet altijd behoefte aan heb.. maakt mij niet 1 van de grootste schatten op de wereld of in mijn vak gebied , is gewoon onderdeel van het leven

30 juni 2024 om 12:53
0

Laat het los Voetbalkenner. Iedereen plaatst wel eens een te zure comment die niet gewaardeerd wordt. Komt goed, morgen zijn we je weer vergeten.

30 juni 2024 om 13:59
0

Het gaat er toch niet om of een comment gewaardeerd word ? Laat hem lekker zijn eigen mening geven . De jouwe is ook niet persee een bericht met een positieve lading.

Je hoeft niemand te vergeten , laten we als eenheid dit oranje steunen, dit hebben ze nodig , ook jij kan je steentje bij dragen, stoppen met die cancel cultuur, persoonlijk denk ik dat het voor velen hier gewaardeerd word als je je excuses aanbied en gewoon lekker over voetbal spreekt

30 juni 2024 om 20:04
0

Je hebt gelijk Voetbal begaafd, mea culpa! Ik zal me beteren.

30 juni 2024 om 22:17
0

Depay is op weg om topscorer aller tijden te worden van Oranje. Support hem en steun hem. Anders ben jij een landverader. Dat is toch simpel?

Achterlijke vraag ook weer hoor. Het niveau van de sportjournalisten is echt om te janken.

30 juni 2024 om 11:17
0

Daar ben ik het wel mee eens,, totaal niet inhoudelijk over voetbal, maar Memphis is zelf ook niet vies van randzaken laten zien en willen bewijzen

30 juni 2024 om 12:25
0

Jij gedraagt je ook echt als een zielig trolletje, gebruik je vrije zondag even voor iets nuttier, ga vrijwilligerswerk doen ofzo

30 juni 2024 om 22:19
0

Noem die randzaken kom. Ik daag je uit. Of beken gewoon dat je een hatertje bent.

En ik maar denken dat Robin van Persie topscorer aller tijden was. Kennelijk zijn de 45 doelpunten van Depay meer waard dan de 50 van RvP.

30 juni 2024 om 11:49
0

Bizar he. Het is gewoon knap om zoiets op te schrijven.

Bepaalde media creëren die spanning. Vind het erg jammer hoe bepaalde media zich opstelt. De vragen zijn van een dramatisch niveau, soms lijkt het erop of ze de intentie hebben om onrust te stoken.

Het lijkt mij dat de journalistiek er is om mensen te informeren. Tegenwoordig is dat niet het geval, het gaat om verkoop en sensatie. Jammer van deze ontwikkeling.

Ach ja, met zo’n Stekelenburg en Depay kun je ook geen normaal gesprek verwachten!
Beiden snappen er maar weinig van!

30 juni 2024 om 13:16
0

Onzin. Volgens mij geeft Depay gewoon heel netjes en correct antwoord. Al die provocaties van je zijn niet nodig…

Geen fan van Depay maar het voetbaljournaille in Nederland is echt om te janken

Vreselijke journalist zonder mening. Hij vormt alleen een mening wanneer iemand anders iets schurends zegt of het ook maar enigszins politiek incorrect zou kunnen worden opgevat, en dan ineens vormt hij een mening om de mening van de ander te kunnen nuanceren.

30 juni 2024 om 22:20
0

Depay heeft in de grootste stadions op aarde gespeeld. En dank denkt deze journalist dat een moment met hem hol van de leeuw is? Wat een narcisme van die journalist zeg.

Prima antwoorden van zowel Memphis als Dumfries tijdens deze persconferentie. Ook op soms zuigende vragen van journalisten zoals deze vraag van Stekelenburg. Stekelenburg is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven. Iets meer bescheidenheid en inhoud en minder sensatie, zou al een goede stap vooruit zijn.

Inderdaad een rare vraag, want Memphis ontwijkt de media echt nooit.

30 juni 2024 om 11:51
0

Nee najah, dat kan natuurlijk ook juist het spanningsveld creëren waar Stekelenburg op doelt (waar ik het overigens niet mee eens ben). Hij vraagt ook niet waarom Memphis de media altijd ontwijkt of iets dergelijks.

30 juni 2024 om 12:25
0

Maar er is toch geen spanningsveld? Ik vind zijn interviews vrij normaal. Het spanningsveld is eenzijdig. Mensen miemelen over randzaken en hij zegt dat het hem niet boeit.

30 juni 2024 om 12:28
0

Oh nee, zoals ik al aangaf zie ik dat ook niet zo, maar dat is de reputatie die Memphis heeft en waar de media nu lekker op inspeelt. Daar gaat die vrees ik ook niet van afkomen.

dit is bewust weer olie op het vuur gooien, en de media weer klagen als ze weer een boycot krijgen, snap dat spelers,
soms geen zin meer hebben in een interview,

Wanneer gaat Jeroen Stekelenburg met pensioen? Die dag gaat de vlag namelijk uit. Wat een vreselijke azijnpisser is dat zeg.

30 juni 2024 om 12:55
0

Vind dit een rare onnodige vraag, beetje clickbait niveau. Normaal heb ik dat niet zo vaak met hem, zal aan mij liggen.

Memphis mag 10x achter elkaar slecht spelen, maar Koeman zal hem er nooit uithalen. Laten we dan maar hopen dat hij echt op gaat staan tegen Roemenie en de (hopelijk) volgende wedstrijd(en).

Jeroen Stekelnburg is een waardeloze reporter die voor mij om onbegrijpelijke redenen op de plek van Bert Maalderink werd gezet, die het imo altijd prima deed. Reportages waren altijd prettig om naar te kijken, was wanneer het moest ook kritisch, maar wel op een manier waardoor er geen negatieve tendens ontstond. Stekelenburg heeft dat vermogen niet en dan krijg je dit soort onzinvragen. Hij heeft zich voorgehouden dat hij per se de kritische journalist uit moet hangen (er is natuurlijk ook voldoende reden voor kritiek), maar is eigenlijk iemand die alleen een programmaatje kan presenteren vanaf de autocue en moet verder eigenlijk niet in het openbaar losgelaten worden.

30 juni 2024 om 11:52
0

Bert Maalderink vind ik echt een verschrikking, maar met Jeroen ga je er ook niet echt op vooruit nee. Misschien ben ik ook iets te jong en heb ik prime Maalderink net gemist.

30 juni 2024 om 12:11
0

Nou, ik bedoel ook niet per se dat Maalderink echt een topper is, maar ik vond het hem altijd op een prettige, ontspannen manier doen. Stekelenburg en bijv Valentijn moeten zich vaak op een negatieve, zure manier laten gelden. Ik denk dat je als elftal tijdens een toernooi meer aan de eerste optie hebt dan aan de tweede.

Echt waar, het niveau van de verslaggevers is bedroevend.

Afschaffen, die interviews met voetballers.
Er komt zelden iets zinnigs uit.
Net zo zinloos als al die journalisten in Den Haag die vragen stellen aan politici die niets willen zeggen.
Kappen ermee, het is zo voorspelbaar.

Ze (de journalisten) zijn alleen maar bezig om hun eigen werk in stand te houden.

Inderdaad een domme vraag. Dit is vaak het enige wat (sport)journalisten nog kunnen, proberen wat ophef te creã«ren in plaats van met echt interessant nieuws te komen. Dat laatste is er te weinig of is al door anderen geplaatst. Zo wordt alles clickbait.

95 interlands en bijna topscorer van het Nederlands elftal, begrijp ik echt niets want vindt het geen teamspeler en staat er nooit als het moet gebeuren, ja tegen nr 20 vd wereld en hoger kan hij scoren.Mijn mening maar vindt het een matige speler, mis spelers zoals van Persie, Nistelrooij en Kluivert die er wel stonden

30 juni 2024 om 12:02
0

Heb het nog even teruggekeken, maar hij scoort inderdaad voornamelijk tegen de lamme en de blinde. Hij heeft in de Nations League en Friendlies wel tegen Frankrijk, Portugal, Belgie en Duitsland gescoord, maar dat is alweer 2 (belgie) en 5 (rest) jaar terug. Toch denk ik dat hij best van waarde kan zijn, maar dan niet in de punt want hij is gewoon niet balvast genoeg om als aanspeelpunt te fungeren. Zet hem er kort achter in een wat vrijere rol om de spits heen en hij zou veel meer gevaar kunnen stichten, denk ik.

Zou Zirkzee of Brobbey een kans in de spits geven. Zeker Zirkzee heeft wat mij betreft voldoende laten zien in een sterke competitie om het een keer het vertrouwen te krijgen.

30 juni 2024 om 13:11
0

Wel grappig hoe voorgevoel werkt en eigenlijk helemaal niet als een graadmeter moet dienen. Van het lijstje wat je opnoemt heeft Kluivert het meeste tegen toplanden gescoord. Daarna komt Depay.

Heeft ie z'n haarband nu zelfs om tijdens een persconferentie?? Goh wat een joch van bijna 30 is het ook...

En die Stekelenburg, ook een parodie op een journalist. Steeds aan het zoeken naar een soort nieuwe 'invalshoek', half filosofies, dat je als kijker moet denken 'ja zo had ik het nog niet bekeken, die Stekelenburg weet mij wel te prikkelen'.

De topscorer aller tijden? @voetbalzone kom op zeg.

Ook al is het tegen Memvis, het blijft echt een kansloze vraag.

Depay is op grote toernooien bijna altijd vrij onzichtbaar. Behalve buiten het veld. Provoceren is daarbij een van zijn handelsmerken. Misschien dat daarom Stekelenburg hem een beetje wilde prikkelen. Daarbij, de persconferenties van Oranje lopen de ene keer soepel, de andere keer weer stroef. En dan wil onze topcoach weer niet aanschuiven. Het is vaak een rommeltje. Dat zijn ook vaak de tafels waaraan de wedstrijden worden geanalyseerd. Niet de aanwezige deskundigheid of kwaliteit van de genodigden is leidend, maar inclusiviteit. Zit er wel een vrouw bij? Nee? Nou, nodig iemand uit die daarvoor door kan gaan en iets kan mompelen over voetbal. Dat de bal rond is, bijvoorbeeld. En juist die insteek nekt de programma’s van de NOS. Dan toch liever Mart Smeets als talkhost! Maar die heeft eens rare teksten op de redactie uitgekraamd, wordt er beweerd, dus nu krijgen we grijze muizen voorgeschoteld. Het is wat het is, maar leuke tv is anders. Trouwens, wat was er gisteravond met van der Vaart aan de hand? Leek wel of die rechtstreeks uit bed, of de sauna, was gestapt. Pafferig en opgeblazen. Die moet, net als ik, maar wat minder snoepen;-)))

Een heerlijk sturende vraag. Alle schijn van neutraliteit of objectiviteit wordt vermeden door Stekelenburg. Dit is hoe je zoiets aanpakt. (Ik ben nu dus sarcastisch)
Goed geantwoord door Memphis. Hij haalt de vraag onderuit door met feiten te komen. Namelijk de momenten te benoemen dat hij netjes de pers te woord staat.

Die Stekelenburg neemt zichzelf veel te serieus en dan komt hij met dit soort vragen. Zet daar nou gewoon eens een gezellig iemand neer. Het is maar voetbal.

Dit is typisch Nederland. Sensatie en negativiteit creëren, ja daar zijn wij al in ieder geval Europees Kampioen in. Je moet eens achter je team gaan staan, in plaats van zulke vragen te stellen. Ik word er toch zo moe van en schijtziek van! Wat een idiote vraag van Jeroen om zo te beginnen. De beste man komt altijd zoals hij zegt naar de media en staat ze netjes te woord. Een beetje respect naar onze (bijna) topscoorder allertijden mag wel op z’n plaats. Lekker die negativiteit media! Goed bezig. Dadelijk als ze winnen, loopt Jeroen voorop in de polonaise. Ik hoop van harte dat Memphis er dinsdag twee inschiet.

Wat mis ik de tijd dat een Sneijder gewoon bij Jack van Gelder op schoot kwam zitten. Niet perse het moment zelf, maar wel de dynamiek tussen het journaille en de spelers. Kritiek mag en moet er zeker wel zijn, maar de huidige journalisten zorgen voor zo ontzettend veel ergernis. Zowel bij spelers, staff en bij ons voetbalconsumenten. Ze zijn alleen maar (sensatie) aan het zoeken en aan het zuigen. Vaak de meest vreemde vragen om weer een (negatieve) reactie uit te lokken. Ik zou het bijna geloven; Nederland zal inderdaad nooit kampioen worden en dat komt grotendeels door onze Nederlandse pers.

Pfff, beetje vermoeiend dit.

Er waren tijden dat spelers van Oranje best wel narrig op de pers konden antwoorden. Het EK in 2012 als voorbeeld.

Maar dat is nu totaal niet gaande. Tot nu toe geven de meeste spelers, inclusief Depay, prima antwoord.

Waarom dan deze vraag? Het voegt toch niets toe?

Maar goed, je zal maar speler in het Engelse elftal zijn. Dan heb je met een stuk meer gezeur vanuit de pers te maken.

VZ heeft al meerdere titels boven dit artikel geplaatst maar telkens lijkt het net alsof Memphis vreemd reageert terwijl het in mijn ogen J Stekelenburg is die weer onnodig iets probeert te creeren.
Betere titel: Stekelenburg probeert reactie te ontlokken dmv aparte vraag.

Ontopic: journalisten willen gewoon weer aandacht en proberen dus een wij-tegen-zij-situatie te creeren.

Doe even normaal. Wat is er mist met onze journalisten. Wanneer gaan we weer terug naar het motief van spelers aanmoedigen. Met leuke vragen komen. En vooruit, scherpe vragen, maar dan over het voetbal en niet om allemaal randzaken en onbelangrijke dingen. Moedig ze aan ipv overal die negativiteit.

Echt op de opendag zie je kinderen voorbij komen met betere vragen.
Wat een niveau van deze zogenaamde journalisten zeg.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren